25-26 hetes kismamik hogy vagytok?
Januar 22,kislany.
A nevet elvileg tudjuk mar,de nem publikaljuk:)
Nekem is gyakran kinyomja magat,nem olyan kellemes erzes.Egy ideig azt gondoltam ezt hivjak kemenyedesnek,de azt gondolom az mas lehet.
(Elso gyerek)
Amugy minden szuper es bar vilag eletemben fiut szerettem volna,mara megbaratkoztam a lanyommal es nagyon varom mar a nagysasszonyt:)
Január 26 a céldátum. :)
Aztán majd meglátjuk, mikor jön. Nálunk is szóba került a császár, mert az előző is az volt, ráadásul megint cukros lettem, a doki semmit nem akar kockáztatni. Mindennek tökéletesnek kell lennie a természetes szüléshez.
Egyébként fiú lesz ismét. :) Név még csak lista van, nem tudunk dönteni.
Nekem lusti a baba, néha rá kell venni, hogy mocorogjon, csak egy kicsit, csak, hogy anya megnyugodjon. Keményedéseim szerencsére nagyon ritkán vannak, bár sok magnéziumot kell szednem.
Részemről várom a harmadik trimesztert, mert akkor összerakjuk a babaszobát, nekiállhatok a babaholmik rendberakásának. Az meg olyan jóóóóó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!