Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25-26 hetes kismamik hogy...

25-26 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mikorra vagytok kiírva?Mitek lesz? :) Érdekel minden,meséljetek :)
2013. okt. 10. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Január 24re, de hamarabb fogok szülni 1-2 héttel. Sokat fáj a pocakom, bébi sokszor kifeszíti magát, na akkor a legrosszabb. :) Mocorog ezerrel, nagyon jó érzés. Elvileg kislány, de még mindig nem biztos.
2013. okt. 10. 20:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy hamarabb fogsz szülni? Nevek vannak már? :)
2013. okt. 10. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Jan. 14-re vagyok kiírva, de én is biztosan korábban szülök, mert császárom lesz. Nagyon jól vagyok, az étvágyam kitűnő, kb. 12 kg jött fel már, a hasam pedig elég nagy. Kb. 1 hete kezdődtek a keményedések, mindennap egyszer-kétszer...hát nem tartozik a kedvencek közé! Az viszont tetszik, amikor a baba kinyomja valamijét, persze nem azért mert kellemes érzés, hanem azért, mert elképzelem, hogy milyen cuki lehet, ahogy csinálja. :)Bizonyos napszakokban nagyon aktív a kicsike, tényleg hullámzik a hasam tőle, és egyszer már meg is bokszolt belülről. Egyébként kislány lesz, és Emilynek hívják majd (az apuka nem magyar, és külföldön élünk). Nálad mi a helyzet? Mi lesz a baba neve?
2013. okt. 10. 21:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Szia :) Érdekes hogy nekem nem feszíti ki magát :) Olyan van hogy kitudja valamilyét,azt én is szeretem nagyon :D Én is jan.14.-re vagyok kiírva amúgy és Bianka Zora lesz a kislány neve :)
2013. okt. 10. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Januar 22,kislany.

A nevet elvileg tudjuk mar,de nem publikaljuk:)

Nekem is gyakran kinyomja magat,nem olyan kellemes erzes.Egy ideig azt gondoltam ezt hivjak kemenyedesnek,de azt gondolom az mas lehet.

(Elso gyerek)

Amugy minden szuper es bar vilag eletemben fiut szerettem volna,mara megbaratkoztam a lanyommal es nagyon varom mar a nagysasszonyt:)

2013. okt. 11. 06:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Január 26 a céldátum. :)

Aztán majd meglátjuk, mikor jön. Nálunk is szóba került a császár, mert az előző is az volt, ráadásul megint cukros lettem, a doki semmit nem akar kockáztatni. Mindennek tökéletesnek kell lennie a természetes szüléshez.

Egyébként fiú lesz ismét. :) Név még csak lista van, nem tudunk dönteni.

Nekem lusti a baba, néha rá kell venni, hogy mocorogjon, csak egy kicsit, csak, hogy anya megnyugodjon. Keményedéseim szerencsére nagyon ritkán vannak, bár sok magnéziumot kell szednem.

Részemről várom a harmadik trimesztert, mert akkor összerakjuk a babaszobát, nekiállhatok a babaholmik rendberakásának. Az meg olyan jóóóóó! :D

2013. okt. 11. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Onnan tudom, hogy hamarabb fogok szülni, mert valószínű császár lesz ismét... :/ Nóra Janka lesz a neve.
2013. okt. 11. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!