10 hetes kismamik hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 13:04
1/6 anonim válasza:
Szia.Én pont ma vagyok 10 hetes.Semmi bajom az ég világon,aggódom is rendessen.Holnap megyek orvoshoz,utoljára 7hetessen voltam.Te hogy vagy?
2/6 anonim válasza:
Szia, én csütörtökön leszek 10 hetes, itt minden ok, 2 hete derült ki, h babám lesz, és akkor már láttam a kis szívét is dobogni..:) Nagyon örülünk..:)
Nem hányok, semmi rosszullét, április 27-re vagyok kiírva.
Veled kedves kérdező?
3/6 A kérdező kommentje:
Én jövő hétfőn megyek dokihoz, 6 hetesen voltam utoljára. Enyhe hányinger meg fáradtság van. Amúgy jól vagyok. Nekem második baba lesz. Az elsővel szinte az egész terhességet végighánytam, most szerencsére nincs ilyen.
2013. szept. 23. 14:09
4/6 A kérdező kommentje:
Április 16-ra vagyok kiírva.
2013. szept. 23. 14:10
5/6 anonim válasza:
Második vagyok, nálunk a kistesó egy akkor már 7 éves nagylányhoz, és egy 23 hónapos kisfiúhoz érkezik..:)
Én egyébként 25 éves vagyok..:)
6/6 anonim válasza:
sziasztok en mensi alapjan 9+3hetes vagyok de uh szerint kisebb nem tudom melyiket nezzem aprilis 27re vagyok kiirva :)mint a masodik valaszolo:) semmi bajom nincs esnagyon fura ez nekem mert elso terhessegnel nagyon rosszul voltam legkozelebb genetikai uhra kell mennem meg a vervetelt meg kell csinalni kiskonyvert is meg fogorvoshoz 7hetesen voltam dokinal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!