8hetes vagy a körüli kismamik hogy vagytok, ki mikor megy/volt dokinál?
Figyelt kérdés
Én olyan türelmetlen vagyok 6hetes voltam először akkor 4mm volt a kicsi és szép szabályos szivhang volt hematomam is ami szerintem barna folyással felszivodhatott 20án megyek majd dokihoz de nagyon türelmetlen vagyok már!Pedig 3.baba2015. márc. 10. 14:27
1/5 anonim válasza:
Szia! Én mensi szerint 6+5 hetesen voltam először dokinál, és a doki szerint akkor 5 hetes volt a terhesség. Csütörtökön voltam másodjára mensi szerint 8+5 hetesen, de a baba méretei alapján 7+6 hetes voltam akkor, CRL 15 mm volt. Október 10-re vagyok kiírva. Te október hányadikára?
2/5 A kérdező kommentje:
Én oktober 18 :)
2015. márc. 10. 16:25
3/5 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy 2. baba.
4/5 anonim válasza:
Igaz, én már 9+2 hetes vagyok, de azért válaszolok,ha nem gond.
Egyébként pont 8 hetesen voltam múlthéten uh-on. Akkor volt 18 mm- a kicsi, már látszódtak a végtag kezdemények, és vert a kis szíve. Nálunk második baba!
Most az április 9-et várom, akkor megyek kombinált tesztre az Istenhegyi úti klinikára. Remélem ott már megmondják,hogy fiú vagy lány. Egy lánynak nagyon örülnék,de ha tényleg akkor fogant, amikor gondolom, akkor szerintem esélyesebb a fiú. Már van egy fiunk, azért szerettem volna jobban kislányt.
5/5 anonim válasza:
Ma vagyok 9 hetes,múlt csütörtökön voltam orvosnál,akkor volt a baba 18,1mm szabályos szívműködéssel,eddig minden rendben,4.baba lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!