5-6 hetes kismamik vagytok? Van kedvetek beszélgetni?
Jelen!
Igen, első baba. Az, hogy sokat vártunk-e rá? Úgy voltunk vele, ha akar-jön, ha nem akar-nem jön. Picit több mint 2 év telt el így.
Dokinál még nem voltam.
És veled mi a helyzet? Mesélj kicsit te is.
/1/
Nálunk második gyerek lesz! Van már egy 3 éves fiunk! Szerencsére ő rám sem kellett sokat várni. 3. hónapban jött össze!
Dokihoz szerdán megyek! Akkor már 6+3 hetes leszek! A fiamnál már rohantam egyből,ahogy pozi lett a teszt, most azért már higgadtabb vagyok! :)
Örülnék egy kislánynak!
Tünetek vannak?
Nálam annyiban más,mint a fiamnál,hogy vele már az elején is mindig éhes voltam. Most alig bírok enni, néha émelygek, de nem veszélyes. Meg energikusabb vagyok, sportolni is tudok. Remélem nem hízok annyit,mint a fiammal. Sőt feleannyit sem! :)
Émelygés, szédülés, hányinger, fáradtság.
Nappal mindig figyelek, hogy egyek pár falatot, mert ha nem eszek rögtön jön az émelygés.
Eddig esténként annyira éhes voltam, hogy egy disznót meg tudtam volna enni egy ültő helyemben :)
Most pár napja már esténként olyan hányingerem van, hogy kajára sem bírok nézni.
(1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!