11-12hetes kismamik, hogy vagytok?
12 hetes jelentkezik! 😀 elmúlt a hányingerem kb 1 hete...most meg bekaptam a hasmenéses hányós vírust. Sok különbség nincs igazából 😉
A 10-11. hét magasságába iszonyúan puffadtam (nagyon büszke voltam hogy kismami pocim van) aztán elmentem 3x wc re és eltűnt 😞 első Baba magyon vékony vagyonk és sportoltam sokat így erős a hasizmom is...a nődokim nagyon kacagott rajtam amikor hívtam, hogy hol a pocakom 😄 szerinte ne igen reménykedjek 20. Hétig...ilyen a formám..hányás van pocak nincs ❤
Nektek hogy bírja az immunrendszeretek ezt a sok bacit?
Nekem is 3. baba :)
Idaig minden nap hanytam, de ez a het egy picit jobb. Bar neha hanyok, de az egesznapos hanyinger megszunt. Nektek mekkora lesz a korkulönbseg a gyerekek között?
12 hkm
Csak leszek 11 hetes pár nap múlva, ha ideferek. Visszajött a hányingerem vagy két napja pedig azt hittem megszabadultam tőle. Na majd hátha nemsokára elmúlik megint. :)
Testalkatomtol adódóan rajtam még nem fog látszani egy ideig a baba.. Első, pocakos is vagyok szóval nagyon nem sovány, alacsony se vagyok.
11 hetes jelen!:))) tegnap reggel először nem hánytam 7 hét után! Örültem, hogy múlik de ma reggel bepótoltam!:) màr lassan elmúlhatna mert kivagyok!;) a hasam rém puffadt nekem is. Nálunk első baba. Ki mikorra van kiírva? Én szeptember 24.
Üdv
Sylk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!