Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11-12hetes kismamik, hogy...

11-12hetes kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 11:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most kezd csökkenni a hanyingerem es egy picit jobb az etvagyam.
2015. márc. 4. 11:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Ugyan 13 hetes vagyok, de írok, ha nem baj. Nem volt hányingerem és szinte semmilyen tünetem a durva aluszékonyságon kívül. Ez még most is megvan. A hasam kb. akkora, mint egy félidősnek. Harmadik babát várom, emiatt van talán. :)
2015. márc. 4. 12:18
 3/12 A kérdező kommentje:
nekem is nagy a hasam :)és 3.baba
2015. márc. 4. 12:27
 4/12 anonim ***** válasza:

12 hetes jelentkezik! 😀 elmúlt a hányingerem kb 1 hete...most meg bekaptam a hasmenéses hányós vírust. Sok különbség nincs igazából 😉

A 10-11. hét magasságába iszonyúan puffadtam (nagyon büszke voltam hogy kismami pocim van) aztán elmentem 3x wc re és eltűnt 😞 első Baba magyon vékony vagyonk és sportoltam sokat így erős a hasizmom is...a nődokim nagyon kacagott rajtam amikor hívtam, hogy hol a pocakom 😄 szerinte ne igen reménykedjek 20. Hétig...ilyen a formám..hányás van pocak nincs ❤

Nektek hogy bírja az immunrendszeretek ezt a sok bacit?

2015. márc. 4. 13:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem is 3. baba :)

Idaig minden nap hanytam, de ez a het egy picit jobb. Bar neha hanyok, de az egesznapos hanyinger megszunt. Nektek mekkora lesz a korkulönbseg a gyerekek között?

12 hkm

2015. márc. 4. 13:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Csak leszek 11 hetes pár nap múlva, ha ideferek. Visszajött a hányingerem vagy két napja pedig azt hittem megszabadultam tőle. Na majd hátha nemsokára elmúlik megint. :)

Testalkatomtol adódóan rajtam még nem fog látszani egy ideig a baba.. Első, pocakos is vagyok szóval nagyon nem sovány, alacsony se vagyok.

2015. márc. 4. 13:38
 7/12 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Első és második gyerek között 19,5 hó korkülönbség, második és harmadik gyerek között várhatóan 22 hónap lesz a különbség.
2015. márc. 4. 15:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Nekem az első 2 között 3év és 3nap van most feltehetően 3év és 2hónap lesz kb
2015. márc. 4. 15:40
 9/12 anonim ***** válasza:

11 hetes jelen!:))) tegnap reggel először nem hánytam 7 hét után! Örültem, hogy múlik de ma reggel bepótoltam!:) màr lassan elmúlhatna mert kivagyok!;) a hasam rém puffadt nekem is. Nálunk első baba. Ki mikorra van kiírva? Én szeptember 24.

Üdv

Sylk

2015. márc. 4. 16:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Szeptember 14. :)
2015. márc. 4. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!