Kismamik, milyen az étvágyatok?
Figyelt kérdés
Sokat esztek? Hanyadik héttől nőtt meg az étvágyatok?:)2015. febr. 13. 21:52
1/12 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt terhesen, kb 5-6. héttől kezdtem többet enni a megszokottnál.
2/12 A kérdező kommentje:
Én 10.hétig mindennap hánytan alig tudtam enni.. most vagyok 15 hetes és minden percben ennék..:D
2015. febr. 13. 21:58
3/12 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nincs étvágyam 7 hetesen. Állandóan hányingerem van. Csak a csokit eszem szívesen de az nem újdonság, terhesség előtt se vetettem meg az édességet, sőt..
4/12 A kérdező kommentje:
Én ia nagyon nagyon édes szájú voltam terhesség előtt, de most meg nem kívánom csak a sósat meg a rendes főtt ételt.. Soha nem szeresztettem a fagyasztott pizzát de most 4 napja mindennap kell h süssek egyet-kettőt, mêg azt is alig tudon kivárni amíg megsül:D:D:D
2015. febr. 13. 22:10
5/12 A kérdező kommentje:
*szerettem
2015. febr. 13. 22:11
6/12 anonim válasza:
Ó ezzel az étvággyal is szerintem ahány kismama annyi féle szokás. :) Igaz amióta terhes lettem a tejterméket is előnyben részesítem. De a főtt ételekkel nem állok jól, ha éhes vagyok azért van hányingerem, ha tele vagyok akkor meg azért. Ráadásul én a zsíros ételeket szeretem de meg se tudom most enni őket mert visszajön. :( Sose voltam híres a jó emésztésről azt tegyük hozzá. Most meg főleg nem.
7/12 A kérdező kommentje:
:) Gratulálok egyébként nektek!:) Igen, az a legrosszabb, hogyha eszel akkor is ha nem akkor is hányinger. Most pl nekem is az van mert annyit ettem ma h én is csodálkozom.. nen szeretnék a végére gurulni pedig :( De egyszerűen nem bírom ki, komolyan amíg sül a kis pizzám beleremegek, hogy mikor ehetem már :D:D:D:D:D:D
2015. febr. 13. 22:32
8/12 anonim válasza:
Szerintem egy maman ne zabaljon... megertem, cherie, h kivansz tobbet, mast, de a tul sok sem jo. Kell a mertek. Egyebkent en a salatat kivantam nagyon meg tojasos nokedlit, ettem volna egesz nap, de megalltam mert nem akartam megkoveredni.
9/12 A kérdező kommentje:
Én nem zabálok hanem eszek, az állatok zabálnak :D Jó neked, h negtudod állni azt amit kívánsz nekem nem igazán megy most jelen pillanatban..:) köszi a válaszokat :)
2015. febr. 14. 00:14
10/12 anonim válasza:
Enyhe hányigereim voltak az elején, de már régóta nincs. Nem mondanám, hogy többet eszem, inkább csak többször keveseket. A hús nem igazán esik jól (leszámítva a halat, azt állandóan enném), de rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszem. A fehérkenyértől nagyon puffadt a hasam, estére sokszor borzalmasan fájt, úgyhogy magvas és fekete kenyérre váltottam, ebből is próbálok keveseket enni. Emellett napi 4-5 l vizet iszom... 5 kg-ot híztam eddig (21+4h-es vagyok), de úgy tűnik csak a pocakra ment minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!