Kismamik találkoztatok már ilyennel?
Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok,és ma ilyen apro kiutések jöttek ki mind2 kezemen a hajlatban.Mi lehet ez? Erdemes vele bőrorvoshoz fordulni?
2015. febr. 10. 21:54
1/6 anonim válasza:
én a helyedben elmennék dokihoz, házidokihoz is ha más nincs hirtelen.
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a 10. hét környékén, plusz még a tarkóm alatt is és ilyen furi száraz lett ott a bőr, de viszketni nem viszketett, meg nem igazán égett, ezért nem mentem vele dokihoz. Kb 1 hét múlva volt esedékes az UH, addigra elmúlt, még rákérdezni is elfelejtettem a dokitól azóta is. Terhesség alatt olyan szinten átalakul minden bennt, hormonok dolgoznak, ilyenkor állítólag semmin se kell meglepődni. Most újabban az orrom vérzik picit, mikor kifújom, a száraz orrnyálkahártya miatt, állítólag ez is belefér.
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt hasonlò kiütèsem a terhessègem alatt. Az egèsz testemet elborìtotta ès iszonyatosan viszketett. 27 hetes voltam, ès kb. 10 fèle doki látott, háziorvos, nőgyògyász, allergològus, ès több bőrgyògyász is. Senki sem tudta megmondani hogy mi ez. Kaptam rá egy rázòkeverèk szerű kencèt, meg egy szteroidos kenőcsőt is, homeopátiás bogyòkat is szedtem, ìgy nem tudom, hogy melyiktől, de valamitől elmùlt 1-2 hèt alatt, de addig rèmálom volt. Neked viszket?
5/6 A kérdező kommentje:
Végül is nem viszket,és ha előjön akkor csak 1-2orara.
2015. febr. 11. 20:40
6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Én is ezzel küzdök. Kaptam rá szteroidos krémet meg kalcium ampullákat, de nem igen használnak. 4/5-ös milyen homeós bogyókat szedtél? Megköszönném ha leírnad vagy privátba elküldenéd a nevüket. Már egy hónapja szenvedek vele. 33+4 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!