Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, anyukák Ti találkozt...

Kismamák, anyukák Ti találkoztatok ilyennel, mint ami a nyelvemen van (kép)?

Figyelt kérdés

[link]

Kis koromban térképnyelvem volt. Most meg ilyen fura fehér izék vannak rajta!!! Mi lehet ez? Dokihoz csak hétfőn tudok menni!!!!

28+2hkm

2013. júl. 6. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Passz, én azért keresnék vmi dokit, vmi fertőzés lehet.
2013. júl. 6. 22:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Teljesen pánikban vagyok. Nézegetem neten...de szájpenész meg gomba...hogy hogy kaphattam el nem tudom...de nagyn remélem, hogy semmi!!!!
2013. júl. 6. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez afta lesz.Keress rá a google-n,és meglátod hogy az e!
2013. júl. 6. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne pánikolj! Viszont a terhességhez és az anyasághoz nincs köze, nem tudom egy szájproblémának mi köze lenne az anyasághoz. Én inkább arra tippelek hogy a szájflórád gyenge. Ugyanúgy ahogy a bélben is van bélflóra, hüvelyben hüvelyflóra, szájban szájflóra. Van amalgám tömésed? Ha a szájflóra gyenge akkor könnyebben kijönnek bizonyos dolgok. De ne aggódj, menj dokihoz, derítse ki hogy mi a gond, de szerintem el fog múlni hamarosan.
2013. júl. 6. 23:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Tantum verdét vegyél a parikában, szájfertőtlenítő, terhesen is lehet használni, az elmulasztja, lányomnak is volt ilyen.
2013. júl. 6. 23:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez afta.
2013. júl. 7. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű hogy szájpenész, mert az a nagyon gyenge immunrendszerűeknél van, pl. csecsemők vagy hiv +-ak, esetleg mononukleózisnál, de annak más egyéb tünetei is vannak. Szóval nem szájpenész és nem gomba. Ha érzékeny vagy csíp akkor szerintem is afta. Öblögess cserszömörcés szájvízzel, de orvoshoz is elmehetsz jövő héten.
2013. júl. 7. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem afta, nem is szájpenész, nekem gyakran van ilyenem. 1-2 nap alatt elmúlik. Doki sem fog vele semmit csinálni.

Öblögesd ki Corsodyllal, az segít :) Amúgy nekem általában akkor jön ki, ha nagyon forrót vagy nagyon hideget eszem/iszom.

2013. júl. 7. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Valami afta-féleségre. Ha van otthon 3%-os hidrogén-peroxid oldatod, akkor azzal nyugodtan öblögethetsz napi 2-3 alkalommal igény szerint. Az letakarítja a fertőzést/gyulladást és egyebeket. 1-1,5 dl vízbe 2 kiskanál vagy ha van csepegtetőd 40 csepp jól elkeverve. Lenyelni nem szabad.

Aftára, mandulagyulladásra személy szerint ezt szoktam használni, 2-3 nap alatt elmúlik a cucc.

38+5hkm

2013. júl. 7. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!