Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik akik Nyíregyházára...

Agnes18 kérdése:

Kismamik akik Nyíregyházára járnak. Ismer valaki Petróczi Ottó nevű orvost? Mi a véleményetek róla? ( valakinek volt esetleg a fogadott orvosa? )

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 17:45
 1/1 anonim ***** válasza:
( Ez az én szerény véleményem.nagyot csalódtam benne jó nyilván mindenért fizetnünk kell.Segít addig míg adod a manit,jó doki de sajnos nagyobbra cserélte a pénztárcáját így sajnos dobtam!ismerősöm a kórházba ment be kért tőle vérre papírkát segített adott úgy gondolta ezért miért adna neki pénz.Másodjára később párhónappal szüksége lett volna újabb vérre papírkára azt mondta üzente ki nem ér rá.nem segített neki előrébb jutni kisbabája felé arra nem volt esze ha sikerül a kisbabája hozzá járt volna magánba.Sajnálatos nem találni önzetlenül segítőkész orvost.Aki talált ilyen orvost szívesen várom válaszát Köszönöm
2015. febr. 12. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!