Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nincs fogadott orvosom,...

Ha nincs fogadott orvosom, bármelyik kórházban szülhetek? (Koraszülés)

Figyelt kérdés

A Róbert Károly Magánklinikára járok, és szülni is ott szeretnék, terhesgondozásra is oda járok. Viszont ha előbb jön a baba, máshova kell mennem, mert koraszülést nem vállalnak.

Tudja valaki, hogy ilyenkor hogy működik a dolog? Ha beindul a szülés, mehetek bármelyik kórházba? Vagy van, amelyik ügyeletes/területileg illetékes?

Ha koraszülés lenne, a SOTE I. és II-t, illetve a MÁV kórházat ajánlották egyébként.

2015. jan. 15. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyenkor a teriletileg illetékes helyre visznek(lakhely szerint).

De biztos a kórházban is meg tudják mondani

2015. jan. 15. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja.A lakhelyedhez tartozó kórházban kell szülnöd.Ha ott nincs koraszülött intenzív,akkor a szülés után átszállítják a legközelebbibe.
2015. jan. 15. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy ha mègvan idő, akkor rögtön oda szallítanak ahol van koraosztàly...
2015. jan. 15. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Magánklinikán nem vállalnak koraszülést? Nem gondoltam volna, na mindegy. A területileg illetékes kórházba fognak vinni. A Máv-ot tudom ajánlani, én oda járok dokihoz és ott fogok szülni, mondták a felkészítőn hogy náluk van a legjobb koraszülött osztály.
2015. jan. 15. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:
A védőnő meg fogja tudni mondani, melyik a területileg illetékes kórház oda kell menni.
2015. jan. 15. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor oda visznek, ahol van Pic. Ha nagyon sürgős az eset, a legközelebbibe, és onnan elszállítják a picit.

A Máv tényleg szuper, a legjobb a Pic-je, van vérszoba, tehát nem kell várni, hogy az ellátóból vért kapjon akár a mama, akár a baba, ha gond adódik.

2015. jan. 15. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként elfeleljtettem írni,hogy a Róbertben dolgozó Vass főorvos úr felesége,Halmos Amrita doktornő a SOTE I-n dolgozik,úgyhogy ha esetleg vki oda kerülne a Róbertből,ő át szokta venni a betegeket
2015. jan. 17. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!