Koraszülés jele ez a sok fájdalom? 26+4
Sziasztok!
21en befekudtem a korhazba mivel folyamatosan kemeny volt a hasam ejszaka,es fajt az alhasam. Kaptam magnezium infuziot.
A korhazba is minden ejszaka olyan volt a hasam mint a beton,de nem mondtak es nem csinaltak semmin azon kivul hogy igyak 3litert es szedjem a magneziumot. Na en igy is tettem,de minden vizitkor mondtam hogy az ejszakai kemeny has,mensi szeru fajdalom,es a napközbeni keményedések nem mulnak,egesz nap pihentem,csak mosdoba keltem fel. Voltak jobb es voltak rosszabb napjaim. Barmit mondtam annyi volt ra a valasz hogy "ja,csak a szokasos". Tegnap a foorvos hazakuldott higy igyak 3liter vizet,szedjem a magneziumot es pihenjek ha nem akarok koraszülni,de ha nem birom menjek be. Elvileg a mehem nem birja a terhesseget,genetikailag nem erre lettem kitalalva,ennyit mondott. Hat ilyenrol se hallottam meg... Hiaba mondtam neki hogy ugyanugy vagyok amikor bejottem akkor is hazakuldtek. Most itthon vagyok de egyszeruen rosszabb az egesz,a pici nagyon lent mocorog az alhasam ugyanugy faj,a folyásom erosodott (nem tudom eldonteni hogy az e vagy magzatviz,amikor felulok mindig jon,vizes allagu) neha mensi szeru fajdalam is van. Most mit tegyek? Volt valaki akinek ugyanezek a tunetei vannak? Azelott is voltam korhazba csak akkor vesevel,egy hetet huztam ki itthon....
hihetetlen,hogy ennyire lefossák mi van veletek!
gondolom van sztk-s orvosod aki végzi a terhesgondozást..
mond el neki is miket érzel,meg fogja nézni a máhszájadat,már csak ezzel ha azt mondod nagyon erős vizes folyásod van.
megvizsgálnak,tudom..
nekem a magándokim nem volt elérhető aznap mikor nagymennyiségű vizes folyásom lett,ezért elmentem a kerületileg illetékes sztk-ba és elmondtam a panaszaimat. kérdés nélkül megvizsgált a doki,még uh-t is csinált!
(32hetes voltam)
esetleg tudok javasolni egy magándorvosi alapos kivizsgálást,10-12ezer ft kb,szerintem még erre a hétre kapnál időpontot,max hétfőre!
Nem értem miért ilyen nemtörődöm a hozzáállásuk,felháborító..
37hkm
Emiatt szoktam mondani,hogy problèmamentes terhességnél valóban felesleges a fogadott orvos,viszont nem tudhatod lesz e problémád a 9 hónap alatt...
Amikor én kórház a kerültem vérzéssel azonnal kaptam magnézium infúziót is 1 hétig + tablettában is kaptam.Egy másik kismama hasonló panaszokkal került be,neki nem volt fogadott orvosa egy infúziót se kapott...Nekem utána keményedéseim is lettek.Csak szóltam a nővérnek hogy keményedek azonnal hozta a mg infuziót...
Ha megteheted keress egy orvost vagy menj el legalább 1x magánrendelésre.
Drukkolok hogy ne legyen bajotok.
26+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!