Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeméremcsonti fájdalom miatt...

Szeméremcsonti fájdalom miatt lehet koraszülés?

Figyelt kérdés
27 hetes vagyok, a szeméremcsontomban iszonyatos fájdalmat érzek tegnap este óta, aludni sem tudtam. Tudom, hogy ez "normális" ilyenkor, mivel 2. terhesség és a csontom enyhén megviselt állapotban van. Szerintetek lehet ettől koraszülés?
2010. aug. 14. 07:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, kizárt hogy ettől legyen.Semmi köze a 2 dolognak egymáshoz.
2010. aug. 14. 07:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, ez csak az ottani feszes izület fellazulása miatt van, ettöl nem lesz koraszülésed.
2010. aug. 14. 07:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél nekem is iszonyatosan fájt, szinte csak úgy tudtam járni mint aki bekakilt. aztán elkaptam valami lázzal járó vírust, kénytelen voltam lázcsillapítót bevenni és elmúlt tőle ez is, nem jött vissza, pedig előtte két hétig fájt. Remélem most a második terhességemnél megúszom. Egyébkéntt a kiírt előtt három nappal szültem.
2010. aug. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!