Mióta betöltöttem a 20. hetet,azóta jelentkezik ez a fájdalom. Alig birok felállni,ha több ideig kell ülnöm. És napközben is szinte mindig fáj.Sokszor nehezemre esik még járni is.
Kinek mikor kezdődött ez?
2011. jan. 19. 11:52
1/9 anonim válasza:
én 221 hetes vagyok és nekem is ilyen kb egy hete
2011. jan. 19. 11:53
2/9 anonim válasza:
Kezdenek a medenceízületek fellazulni. Ez a terhesség velejárója, ahhoz, hogy majd egyszer ki tudjon bújni a baba, a szervezetnek is fel kell készülnie. Nekem már úgy a 18-20. hét körül ilyen volt, főleg, ha többet álltam egy helyben. Az úszás segíthet, tehermentesíti a gerincet, medencét, de csak tiszta helyen ajánlott!
2011. jan. 19. 11:56
3/9 anonim válasza:
Ne aggódjatok, tágul a medencétek, felkészül a testetek a szülésre. Az is klassz lesz, amikor majd visszarendeződik.
Addig is egy tanács, ami segíteni szokott: Fekvéskor a combok és a térdek közé párnát kell tenni, ez tehermentesít egy kicsit. Kényelmesebb az alvás, és napközben is javulás várható.
2011. jan. 19. 11:56
4/9 anonim válasza:
nekem is félidő előtt kezdődött és ez eltart szülésig sajnos
utána viszont azonnal elmúlik
2011. jan. 19. 12:01
5/9 anonim válasza:
Légy erős, én a második babámmal a 24. héttől 2-3 hétig alig bírtam felállni, egész nap feküdtem, a nagyot pelenkázni sem bírtam, kellett segítséget kérnem, tényleg, még WC-re se tudtam egyedül kimenni, alig bírtam mozogni és jobban fájt, mint a szülések epidurál nélkül. A dokim azzal biztatott, hogy legkésőbb a szülés utáni fél évben elmúlik, addig meg lehet járókerettel tudok csak közlekedni. Szerencsére nem így lett és a 28. hét környékén már ugyanúgy mozogtam, mint azelőtt, még jógázni is tudtam!
2011. jan. 19. 12:01
6/9 anonim válasza:
Nekem 18. hét körül kezdődött, pár hétig tartott, de nem a szeméremcsontom fájt hanem hátul a keresztcsontom, de valami kegyetlenül. Le voltam sántulva, alig bírtam menni. Aztán elmúlt, azóta sem jött vissza.
30 hkm
2011. jan. 19. 13:50
7/9 anonim válasza:
Utolsónak: én is így voltam hogy 18 hét körül a keresztcsontom fájt és elmúlt ,de pár napja újra fáj habár ma már kevésé. Szóval ezek a tünetek jönnek-mennek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!