S. O. S! Penteken a szuloszoban kotottem ki orak ota tart tompa derektaji fajdalmak miatt. Olyan menzesz szeru, a labakba kisugarzo, idegesito fajdalom.24hetes vagyok. Mitevo legyek? Hasonlo tapasztalatok? Koraszules vagy csak tagulas?
Ha megint ugyanazt érzed akkor irány a kórház!
A családba született egy baba 25 hétre, 720g volt, 1 napig élt.
Nem lehet, hogy esetleg valamilyen ideget nyom a baba?
Ha újra erős fájdalmaid vannak, a biztonság kedvéért menj be a kórházba. Inkább vizsgáljanak meg és mondják, hogy minden rendben, mint, hogy baj legyen. És ha már ott vagy, esetleg kérdezz rá, hogy nyomhat-e valamit a baba.
A barátnőmnek ennyi idősen már a veséjén feküdt a baba, folyamatos vesegörcsök kínozták, egészen a szülésig. :(
Nekem a 31.héten volt ,görcs a méhem felső reszeben . Behajolni sem tudtam. De én előtte is bitang sokat kemenyedtem . Én is éreztem szurkalasokat odabent, fokent amik a jobb combtovembe sugarzott .
Én is szuloszoban kotottem ki. Én elkezdtem kinyilni és rovidulni is.
Kaptam spiropentet, mgt szedek és azóta CSAK fekszem . 35 hetes vagyok!
Ha megint elojottek a panaszok,akkor menj be a kórházba!
Szia! Nagyon hasonló az én friss történetem, én 25 hetes terhes vagyok. Ma éjszakától folyamatos mensi szerű görcseim voltak, az enyhébbik verzióból, pedig előtte vettem be magnéziumot. 2 óra múlva sem múlt, ekkor vettem be ismét, de szinte semmit sem hatott. Néztem közben a hasamat, az puha volt szerencsére. Lezuhanyoztam, hátha elmúlik, de amint a vízsugár a pocakomhoz ért, egyszerre erősödött a görcs. Halál pontosak voltak a "fájások", 8 mp mindegyik, és fél percenként ismétlődtek.
Folyamatosan néztem, hogy vérzés nem-e kíséri, de hála a jó égnek, nem volt. Ha keményedett volna a hasam, akkor biztos bementünk volna az ügyeletre, de mivel nem volt, így vártunk reggelig.
8-kor hívtam a védőnőt, aki egyből az orvosomhoz irányított. Mondta, hogy azonnal szülőszoba. Remegett kezem, lábam.
Nemrég értem haza, minden rendben volt. Nem keményedtem, a méhszáj teljesen zárt, baba és pocak tökéletes. Nem tudták megmondani, mitől vannak a görcseim, amit egyébként még most is érzek. Megemelték a magnézium mennyiségét, és holnap el kell látogatnom a dokimhoz. Azt mondták, aggodalomra semmi ok, minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!