Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11-12hetes kismamik, hogy...

11-12hetes kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 11:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én holnap leszek pont 12 hetes. Szeptember 17-re vagyok kiirva. Elsö baba. Kb. a 10. hétig volt mindig estére hányingerem, utána elmult, viszont most pár napja visszajött, most reggel is van és este is, hányni nem hányok. Sokat alszom, legszivesebben mindig aludnák. Dolgozni dolgozom. Úgy tervezem még maradok is. És ti, dolgoztok?
2015. márc. 4. 18:14
 12/12 anonim ***** válasza:

5. vagyok. Ma nagyon jol vagyok, most jöttem haza ultrahangrol. Olyan edes volt a kisbaba, szopcsizta az ujjat, mocorgott, ficankolt. Jo volt latni.

Nekunk mar van 2 gyerköc, akik 8 es 12 evesek, ugyhogy nagy lesz a korkulönbseg. En is szept. 14 re vagyok kiirva, de tervezett csaszar lesz 10 nappal hamarabb.

Amugy nekem az utobbi napokban a sör (alkoholmentes) segit a hanyinger ellen. Igy is hanyok, de nincs egesz nap hanyingerem.

Mindenkinek szep napot.

2015. márc. 5. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!