30. hét körüli kismamik hogy álltok a szelekkel?
Figyelt kérdés
Kicsit nevetséges kérdés,tudom,de engem megőrjítenek már. Főleg ilyenkor este kb 2percenként kell. Pedig semmi olyat nem eszem. Mitől van ez? Tudok valamit tenni ellene?
33hkm
2013. nov. 21. 21:08
1/7 anonim válasza:
Detto. 2 hete és a szagaaaa. 30 hetes vagyok.
2/7 anonim válasza:
szia nekem egy hete van én sem eszek semmit most vagyok 30 hetes. Este felé szokott lenni, a párom nem zavarja csak nekem kellemetlen.
3/7 anonim válasza:
Nekem is most kezdett újra puffadni a hasam, az első trimeszter után szépen elmúlt, most 33 hetes vagyok és a héten újra. Ha ennyiünknek van biztos normális :)
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom Ti is úgy érzitek hogy 1tonnás a hasatok és rögtön szétdurran ugye?? Tényleg ez a 3.trim az amikor minden előjön. Derekam is leszakad már egy kisebb sétától is.
2013. nov. 21. 21:17
5/7 anonim válasza:
Nekem a szelelésnél nagyobb problémát jelent,hogy üléskor majd' leszakad a jobb oldalam,borda tájákon.
Még dolgozom,irodában,így ez elég zavaró.
Jobban,mint az esti szelelés:)
6/7 anonim válasza:
Nekem a férjem szólt, hogy milyen undorító vagyok mert álmomban is szelelek. :-) Igyekszem kevésbé puffasztó dolgokat enni...
7/7 A kérdező kommentje:
Ajj de izé a férjed. Megnéznék egyszer egy férfit hogy hordana ki egy gyereket. Szinte mindentől meg kell vonnia magát,nem kocsmázhat,egészségesen kell étkeznie és akkor a vége felé pedig az itt is felsorolt terhes tünetek...hát szerintem végig bőgnék mint egy kis óvodás :)
2013. nov. 22. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!