Kismamik! Hogy vagytok?
Szia!
33 éves vagyok, 17 hetes pont ma, csütörtökön megyünk megnézni a namét (ha hagyja), fiú nevekből van 5, lányból megvan a befutó név. Mivel külfödön élek a párom hazájában, így én szeretnék még egy magyar keresztnevet is, de a páromnak egyszerűen egyik magyar név sem tetszik. :(
Te hogy vagy kedves Kérdező?
20 evesen, 6. hetben vagyok. Termeszetesen meg nem tudom a baba nemet, de igazabol nem is szamit :) A nevvalasztasnal valoszinuleg en fogok donteni, baratom meg mindig nem fogta fel, mi van :)
Azt, hogy hol fogok szulni, meg nem tudom, koltozkodos tipus vagyok, majd ahol eppen lakom, ott :))
Szia!
24 éves vagyok, májusra várom az ikreimet, Ádám Olivért és Natasa Ritát :) A fiúnevet a párom, a lánynevet én választottam. A hasam elég nagy, a fodrászom pl. 30 hetesnek nézett először :D Egyébként szerencsére jól vagyok, hálistennek nem kívánom az édességet sem. :) Budapesten élek, itt is fogok szülni.
32. hetben jarok, 23 eves vagyok, lanyunk lesz aki Monowara Aisha lesz. A ferjem Bangladeshi es ezert lesz ez a baba neve, de en is nagyon szeretem a kulonleges neveket.
A Monowarat a ferjem valasztotta, az Aishat en. Sokat kemenyedek, holnaputan kell menjek a dokihoz. Sokat rugdos a babam, de imadom. Elso baba :)
Sziasztok!
29éves vagyok a 16.hétben, május elejére várjuk (május9) a nemét még nem tudjuk,talán szerdán ha megyek az AFP-re megtudjuk, de még nem biztos. Első baba lesz,de ez már a 3. próbálkozás, úgy hogy kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen...
Budapesten a Sote II-n fogok szülni.
Sziasztok!
25 éves vagyok és 23 hetes kismama ikerbabákkal. Lombikkal sikerültek. Lányok lesznek és kétpetéjűek. Enikő és Jázmin lesz a nevük. Győrben fogok szülni. Márciusra várjuk Őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!