Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Hogy vagytok?

Kismamik! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hanyadik hétben jártok? Hány évesek vagytok? Tudjátok már a baba nemét? Ha igen, név megvan már? Ki döntötte el a nevet? Hol fogtok szülni? Irjatok mindent :)
2013. nov. 17. 13:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia!

33 éves vagyok, 17 hetes pont ma, csütörtökön megyünk megnézni a namét (ha hagyja), fiú nevekből van 5, lányból megvan a befutó név. Mivel külfödön élek a párom hazájában, így én szeretnék még egy magyar keresztnevet is, de a páromnak egyszerűen egyik magyar név sem tetszik. :(

Te hogy vagy kedves Kérdező?

2013. nov. 17. 13:45
 2/13 anonim ***** válasza:

20 evesen, 6. hetben vagyok. Termeszetesen meg nem tudom a baba nemet, de igazabol nem is szamit :) A nevvalasztasnal valoszinuleg en fogok donteni, baratom meg mindig nem fogta fel, mi van :)

Azt, hogy hol fogok szulni, meg nem tudom, koltozkodos tipus vagyok, majd ahol eppen lakom, ott :))

2013. nov. 17. 13:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi, 38. hétben vagyok, 26 évesen, kisfiú lesz, Marcell, amit párom választott :) Nagyon akar már jönni, igazából 2 hete érzem, hogy jöhetnéke van. Jászberényben fogok szülni, itt is élek.
2013. nov. 17. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia! 28 éves vagyok és a második babánkat várjuk. Kedden leszek pont félidős. Kisfiam lesz és nagyon örülünk, mert már van egy pici lánykánk. A neve Zétény lesz és párom vetette fel ezt a nevet, ami nekem is nagyon megtetszett. Miskolcon fogok szülni. Remekül vagyok, sokat nőtt a pocim, viszont hízni még csak 1 kg-ot híztam. :-)
2013. nov. 17. 13:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia!

24 éves vagyok, májusra várom az ikreimet, Ádám Olivért és Natasa Ritát :) A fiúnevet a párom, a lánynevet én választottam. A hasam elég nagy, a fodrászom pl. 30 hetesnek nézett először :D Egyébként szerencsére jól vagyok, hálistennek nem kívánom az édességet sem. :) Budapesten élek, itt is fogok szülni.

2013. nov. 17. 14:00
 6/13 anonim ***** válasza:

32. hetben jarok, 23 eves vagyok, lanyunk lesz aki Monowara Aisha lesz. A ferjem Bangladeshi es ezert lesz ez a baba neve, de en is nagyon szeretem a kulonleges neveket.

A Monowarat a ferjem valasztotta, az Aishat en. Sokat kemenyedek, holnaputan kell menjek a dokihoz. Sokat rugdos a babam, de imadom. Elso baba :)

2013. nov. 17. 14:22
 7/13 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok, kisfiút várunk aki Levente lesz. Holnap töltjük be a 28. hetet. Kistarcsán fogok szülni.
2013. nov. 17. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

29éves vagyok a 16.hétben, május elejére várjuk (május9) a nemét még nem tudjuk,talán szerdán ha megyek az AFP-re megtudjuk, de még nem biztos. Első baba lesz,de ez már a 3. próbálkozás, úgy hogy kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen...

Budapesten a Sote II-n fogok szülni.

2013. nov. 17. 15:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Na akkor most ki fogok lógni a sorból :) 20 éves vagyok, első baba, terveztük, 7 hónap után jött össze, 6-7 hetes lehetek, 28-án megyek orvoshoz. Nemét még nem, nevet már tudunk, ha lány lesz, akkor Csenge, a párom találta de én is beleszerettem, de fiú, akkor még nem tudjuk (nekem a Zalán tetszik, de egyelőre egyedül vagyok ezzel :D )Egyelőre semmi extra tünetem nincs, de hát még nagyon messze van a vége :)
2013. nov. 17. 17:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

25 éves vagyok és 23 hetes kismama ikerbabákkal. Lombikkal sikerültek. Lányok lesznek és kétpetéjűek. Enikő és Jázmin lesz a nevük. Győrben fogok szülni. Márciusra várjuk Őket.

2013. nov. 17. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!