17 hetes kismamik hogy vagytok?
16 hetes vagyok, és az utolsó 2-3 napban már aktívan mocorog a baba. 2 hete érzem, de akkor még mozdulatlanul kellett feküdnöm és koncentrálnom... de ma már a buszon ülve is éreztem. :)
Tünet semmi, gömbölyödök. Vasárnaponként 6 km-t sétálok a férjemmel... ennyi. :)
ÉS veled mi újság Kérdező? Jól vagy, jól vagytok?
2013. nov. 10. 19:26
17 hetes voltam 6-án. Nemét nem tudom még, remélem fiú, van már egy másfél éves nagylányom.Dec. 4-én lesz ultrahang :)
12 hetes korom óta érzem a mozgását, egyre többet mozog.
Növöget az én hasam is, volt aki 24-25 hetesnek gondolt :D
Csokit enném tonnaszámra, lányommal meg sem tudtam enni.
Most alig volt hányós korszakom, elején 3 hét, első terhességgel 4 kerek hónap, azután 5 hónap gyomorégés.
Kérdező, veled mi újság? hogy vagy? mit vársz és mit szeretnétek? pocak? étvágy? :)
2013. nov. 10. 22:19
3/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok mi tegnap töltöttük a 17. hetet jövöhét csütörtökön lesz a 18. heti uh és remélhetőleg meg is mutatja magát a kis drágánk :) én is most már egyre sűrübben érzek kis "rugásokat" van hogy egy nap nagyon ritkán van hogy elevenebb a picur :) Nekünk teljesen mind1 milyen nemű lesz csak egészséges legyen és mutassa meg magát nekünk mert már nagyon kíváncsiak vagyunk ki lakik a pocakban :) nekem a napokban szinte semmi tünetem nincs most a görcsök is el múltak, az étvágyam az nagyon változó van hogy kívánok valamit van hogy semmit :/ nekem most annyi tünetem hogy megint el kezdett kicsit érzékeny lenni a cicim és a terhesség eleje óta be vannak dagadva. nekem a pocak még nem látszódik mivel túlsúlyos vagyok ha fekszek érződik már hogy nem olyan mint volt :) Kívülről érződik már nektek a mozgás? vagy az még várat nálatok is magára? :)
Sziasztok.Én ma vagyok 17hetes.Első baba,sajnos én még nem érzek magzat mozgásokat :( pedig már nagyon várom.Mi jövő hét kedden megyünk orvoshoz.Talán akkor már megmutassa magát.Már kezdek én is gombolyodni,csak sajna nemnagyon tudok hizni.
2013. nov. 11. 09:05
2-es vagyok. Látom mindenfelé más hogy vannak a ultrahangok :)
Nekünk némelyik rugás érezhető kivülről is.
2013. nov. 11. 09:15
6/10 A kérdező kommentje:
kedves 4 es válaszoló lehet mocorog már csak nem vagy biztos benne hogy ő az :) mellső vagy hátsó fali a lepényed? nekem hátsó és azt mondják akiknek hátsó azok kicsit hamarabb meg érzik a magzat mozgást! de simán időben vagy még mert van aki 20 hetesen érzi először. én egyenlőre -4kg nál tartok mióta terhes vagyok kiváncsi leszek mikor kezd el meg fordulni a dolog.
Kedves Kérdező, #1 vagyok.
Ha tegnap töltötted a 17. hetet, akkor ma már benne vagy a 18.-ban. Nem most csütörtökön kell genetikaira menned? Jövő csütörtököt írtál, de az neked már a 19. hét.
Azért kérdem, mert én pont egy héttel vagyok fiatalabb terhes és én is a jövő héten megyek a genetikaira.
2013. nov. 11. 12:16
8/10 A kérdező kommentje:
nem nekem a betöltött 18. hét után kell mennem és akkora is kaptam idő pontot :) akkor tudom meg az afp eredményt is 21. én :) tehát akkor lesz a 18 hetes genetikai uh :)nálunk itt Debrecenben úgy van hogy be kel tölteni az adott hetet és utána nézik csak meg az ilyen vizsgálatokat.
Értem, jól van akkor. Csak azért szóltam, hogy nehogy esetleg elnézd a naptárt és túl későn menj! :)
2013. nov. 11. 19:49
10/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem mikor megyek az orvoshoz direkt ugy adja az időpontot hogy akkor menjek mikor kell :)
Kapcsolódó kérdések: