Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Hogy vagytok?

Kismamik! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hanyadik hétben jártok? Hány évesek vagytok? Tudjátok már a baba nemét? Ha igen, név megvan már? Ki döntötte el a nevet? Hol fogtok szülni? Irjatok mindent :)
2013. nov. 17. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szia, 31 eves vagyok es a 6. hetben jarok, angoliaban fogok szulni, nevet es nemet nem tudunk meg :)
2013. nov. 17. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia,20 éves vagyok,16 hetes,nemét,majd talán 2 hét múlva tudjuk,meg a 18 hetes ultrahangon.A név már megvan,akkor is ha fiú és akkor is ha lány,Fiú:Jácint Alex Lány:Jázmin Alexa Párommal együtt választottuk ki a neveket,szülni valószínűleg Kecskeméten a Megyei kórházban fogok,a hányingeres/hányós/rosszul lévős időszakon már igen csak túlvagyok,néha-néha még előferdűl,de nem vészes,eddigi vizsgálatok alapján,minden okés a babával,és május 2. vagyok kiírva,úgyhogy még sok van hátra. :) Mindenkinek boldog és gondmentes babavárást kívánok.
2013. nov. 17. 21:39
 13/13 anonim ***** válasza:
szia! 9 hetes 4 naposak vagyunk , lombikbaba:) Ha fiú akkor László Zalán, ha kislány,akkor több van a repertoárban, Hanna,Fanni,Natasa..37 éves vagyok, Pécsett fogok szülni. a névválasztás nálunk közös:)
2013. nov. 18. 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!