Terhesen a Balaton ki van lőve, ugye?
És gondolom egyéb strandok, uszodák is. Nekem még sosem volt bajom fürdéstől, de barátnőm egy medencében összeszedett valamit.
Terhesen egyáltalán nem szabad a Balatonba menni? Nem nagy áldozat, ha nem, csak szeretnék evvel kapcsolatban képben lenni. Ti voltatok?
Amíg zárt a méhszáj, lehet fürdeni, ha nem vagy hajlamos a fertőzésekre. (Nekem még soha nem volt bajom a Balcsitól. Aki használt betétet látott, annak meg üzenem, hogy élő és döglött halak is vannak benne, sőt, a kacsák is belekakilnak..., valamiért mégsem fertőző.)
És nem tudom, ki mit ért medencén, de az úszást is kifejezetten ajánlják kismamáknak, mint mozgásformát. Persze mindig egyénileg kell elbírálni.
Tampont meg felesleges ilyen miatt feltuszkolni, többet árt, mint használ, nem tudom, ezt a baromságot ki találta ki.
Az, h éppen per pillanat zárt a méhszáj nem jelent semmit, bármikor kinyílhat, észrevétlenül.
Ez szerintem inkább a kismama természetétől függ. Egyesek simán járnak kismama uszásra, illetve fürdenek a Balatonban. Más meg retteg attól, h elkap valamit.
Nekem az alapelvem, hogy jobb félni mint megijedni. Ki lehet bírni 1-2 nyarát pancsolás nélkül szerintem. Továbbá azt is mérlegelni kell, h pár perces fürdés megéri, hogy akár több napig is idegeskedik az ember azon, h elkapott-e valamit.
Én 16-17 hét körül voltam Balatonon egy hétig.
Semmi gond nem lett belőle. Amúgy hiába nagy strand tó, a vize teljesen tiszta. Egy kicsi tóba pl nem mentem volna.
Igen, MASallapot. Amikoris bizonyos dolgokat mashogy, nagyobb ovatossaggal kell csinalni, en orvosom meg ezt mondta :) Es hogy ne menjek medencekbe mert a gombas meg ki tudja milyen emberek is bemennek, a viz meg kloros.
A termeszetes vizekbe lehet(ne) siman, ha nalunk nem azt jelentene a termeszetes viz hogy terdig er es mellettem uszik el a kaka meg a hasznalt ovszer a doglott ponttyal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!