Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhesen természetes...

Lehet terhesen természetes vízbe menni? Pl Balaton, Velencei tó.

Figyelt kérdés
Nem uszodás, és nem gyógyvizesre gondolok, csupán szimpla tóra... Esetleg a tampon mennyire számít ilyen esetben?

2012. jún. 19. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Tampont nem használnék. Ha nincs nyitva a méhszájad, vagy bármi más, ami miatt a doki ellenezné, akkor lehet. Én is fogok menni a Balcsira 31 hetes terhesen és tuti nem a parton fogok rohadni. :)
2012. jún. 19. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
én nem kockáztatok inkább. addig megyek csak be amig lemosom magam.
2012. jún. 19. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
a nőgyógyászom azt mondta, hgoy a természetes vizek sokkal jobbak, mint a medence; a tampon szerintem felesleges
2012. jún. 19. 13:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Sem nekem, sem a sógornőmnek nem ajánlotta a doki (két különböző) a Balatont, ott penészedtem Zamárdiban a parton, de nem mertem kockáztatni!
2012. jún. 19. 13:14
 5/10 anonim ***** válasza:

34 hetesen megyünk a Balcsira, se medencében se természetes tóban nem fogok fürdeni. Nem ajánlotta a doki, se a védőnő. Nem kéne kockáztatni szerintem, lesz még elég nyár. :)

Boldog Babavárást!

32 hkm

2012. jún. 19. 13:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy strandra nem, de otthoni medencébe, természetes vízbe (Balaton) mehetek, ne legyen túl meleg, túl hideg. Mentem is, nagyon élveztem, nem volt bajom szerencsére. Tampon nem volt, 32-34 hetes körül lehettem a nyaraláskor.
2012. jún. 19. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Saját vélemény: Én sem merek kockáztatni, annyi fertôzésrôl hallottam, hogy meghagyom a strandolást majd a picivel, jövôre. :)

Ha nagyon mennél, akkor menj el elôtte a dokidhoz, hogy megnézze, zárt-e a méhszáj, kérdezd meg tôle, hogy ajánlja-e neked. Utána viszont tusolást mindenképpen ajánlják, ha van kiépített a strandon, az a legjobb.

2012. jún. 19. 14:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Mivel ilyenkor érzékenyebb az ember a fertőzésekre, talán jobb inkább többszöri tudsolást választani hűsítőnek, és árnyas vízpatra menni, mintsem be a tóba.
2012. jún. 19. 16:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy fürödtem és engedte a dokim. Természetesen zárt volt a méhszáj, különben szóba se jöhetett volna. Az utazás előtti napon nézte.
2012. jún. 19. 22:15
 10/10 anonim válasza:
Semmiféle tampont nem szabad használni terhesség alatt!
2014. júl. 6. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!