Én nem mennék, nem akarnék kockáztatni,sosem lehet tudni. Ha baja lenne a babámnak nem tudnám megbocsájtani magamnak.
2017. máj. 15. 20:24
2/19 anonim válasza:
Végig fürödtem a Balatonban, nem szedtem össze semmit, ez egy tó. Egy medence az más. Rengeteg terhes nőt látok fürödni.
2017. máj. 15. 20:32
3/19 anonim válasza:
Mi a párommal terhesen mentünk wellnessezni. Megkérdeztem a nőgyógyászomtól, hogy szabad-e vízbe mennem. A válasz egyértelmű nem volt. Persze lehet kockáztatni, illetve van egy bizonyos tampon amit ilyen esetekben lehet használni, amit ajánlott is, de én inkább nem kockáztattam.
Egyrészt terhesen nem akartam babrálni a tamponnal, másrészt ezen is átjuthatnak a bacik simán, ami kockázatos a babára nézve, nem is kicsit. Koraszülés, halvaszülés, stb.
A meleg vizekbe, mint a jacuzzi és más 30 fokos medencékbe még tamponnal SEM szabad. Hideg vizekbe igen.
2017. máj. 15. 20:37
4/19 anonim válasza:
Én a terhességem nyarán nem voltam strandon sőt az egész terhesség alatt csak tusoltam.
Egyszer kiültem a napra,én bírtam a meleget de ahogy felhúztam az akkor már elég nagy hasamon a pólót egy percen belül rosszul lettem.Jelezte a szervezetem, hogy ezt nem kéne!
Viszont láttam már nagy hassal kismamát a termál vízben ücsörögni.
2017. máj. 15. 20:37
5/19 anonim válasza:
Szabad vízbe lehet (tó vagy folyó), csak strandra (medencébe) nem szabad.
Én voltam a Leveleki tónál terhességem legelején,nem lett bajunk.
2017. máj. 15. 20:55
6/19 anonim válasza:
A strandot nem javasolják, a természetes vizek (amelyikben a strandolás engedélyezett), nem okozhatnak problémát. Egy kis frissítő fürdőt, gyors fürdőruha cserével simán vállalnék.
2017. máj. 15. 20:56
7/19 anonim válasza:
Nekem az orvosom és a védőnő is azt mondta, hogy sokkal inkább a Balaton, mint egy medence. Elmentünk 4 napra, de csak térdig mentem bele a vízbe. Valahogy úgy éreztem, hogy megvagyok nélküle.
2017. máj. 15. 21:04
8/19 A kérdező kommentje:
Kb hat hónapos leszek akkor, mikor időben esedékes. Köszönöm a válaszokat.
2017. máj. 15. 21:06
9/19 anonim válasza:
Hát, tavaly mellettem elúszott a balatonban egy használt betét és két használt óvszer(nem egyszerre) meg láttam hogyan hánynak bele éjszaka a siófokon bulizók, azóta még terhesség nélkül se megyek bele, terhesen meg messziről kerülném:-S
2017. máj. 15. 21:12
10/19 anonim válasza:
Szeptember közepére voltam kiírva, júli utolsó hetében mentünk a balcsira, védőnő is, doki is azt mondta, nyugodtan, csak ne süttessem magam, és ha nagyon hidegnek érzem a vizet, vagy keményedek, akkor hagyjam inkább. A strandot, mmint medencét, azt nem javasolták
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!