18 évesen fel tudjuk nevelni a gyerekünket?
Terhes a barátnőm, meg fogjuk tartani a kisbabánkat, csak azt nem tudom, hogy fel tudjuk e nevelni ennyi idősen?
Anyagiakkal nem lesz gond, és a szüleim is fognak segíteni.
És később amikor nagyobb lesz és belegondol abba, hogy 18 évesek voltunk amikor megszületett akkor az nem lesz neki rossz?
(barátnőm is 18 éves)
És az meddig lesz, hogy nem dolgoztok?
Mert ha terv még az egyetem, a diákélet, bulizgatás... csak aztán a munka, akkor a gyerek 4-5 évesen jobban fog kötődni az őt ténylegesen nevelő nagyikhoz.
Az nem felelősségvállalás, ha "jaj, el nem vetetjük, de fel se adunk érte semmit, élünk mint eddig".
Persze, nyilván. :-)
Mivel az ő pénzükből fogjátok nevelni, úgyis bele fognak szólni a nevelésbe / akartak még egy gyereket, tehát úgy is fognak vele bánni, mintha a sajátjuk lenne/, továbbá az ő szavuk is elég irányadó lesz a gyermek számára, mivel egy fedél alatt éltek majd.
Tehát nem ketten, hanem négyen fogjátok nevelni...
Kérdező, az eddigi hozzászólásaid tökéletesen szemléltették, mennyire gyerek vagy még. De ez nem meglepő, a 19 éves tesómnak sincs túl sok esze és tapasztalata az előrelátáshoz, kicsit álomvilágban él. Két éves tinikapcsolattal én inkább nem villognék, az ilyet annyira nem lehet komolyan venni.
Az, hogy milyen lesz, úgyis tőletek függ. Az elején nem lesz olyan gáz gondolom, elvégre lesz is segítség meg tömnek is titeket anyagilag. Inkább azon legyetek, hogy akkor se legyen rossz a gyereknek, mikor elzárják a pénzcsapot, és ténylegesen felnőttként kell viselkednetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!