Mit tegyek, hogy megértse férjemmel, rosszul akarja nevelni gyerekünket?
Az apák, főleg, ha lányuk van ilyenek.
Bármit megcsinálnak az ő szerelmüknek.
Én nem foglalkozom az iylen dolgokkal.
Az, hogy úszik a fürdőszoba, még nem feltétlenül akkora tragédia, na jó, a "romokat" általában biztos te takarítod el, de legalább örülj, hogy a férjed fürdeti a lányodat! Nekik ez biztosan nagy móka és kellemes időtöltés, talán szállj be te is a mókába és akkor kevésbé érzed tragédiának. (tapasztalat)
A cipelést én se szeretem, mert amit írtak előttem is, rászoktatni könnyű, de a nap nagyrészében az anyukának kell cipelnie, nem apának. Ezt biztosan megbeszélném vele, hogy ha csak lehet mellőzze, mert emiatt tényleg te fogsz szívni (már bocs a kifejezésért).
Én megértem, hgoy erősebben akarod fogni, és persze nem is lehet minden ráhagyni. Azt viszont semmiképp nem javaslom, hogy a gyerek előtt vitassátok meg a nevelési elveiteket, mert hidd el, van neki már annyi esze, hogy tudja kinél mivel lehet próbálkozni.
Mondd el a férjednek, hogy te te vagy és nem az ő anyukája, a ti gyereketek az a tiétek és a ti elveitek szerint szeretnéd nevelni, amiben jó lenne, ha ő is a partnered lenne. Beszéljétek meg közösen, hogy mi az, amit engedtek neki és mi az, amit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!