9+2 hetes kismama vagyok. Lehetseges, hogy mar picit gombolyodik a hasam lent?
Figyelt kérdés
Elegge vekony alkat vagyok alapbol, most furdesnel lattam a tukorben h a szemeremdomb felett picivel mintha nagyobb lenne. Nem csak a 12 hettol lathato a terhesseg? Vagy ez nem a baba mèg?2017. máj. 9. 20:40
1/7 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok és szintén sovány. Nekem is nagy, de én puffadok. Te nem lehet, hogy attól gömbölyödsz?
2/7 A kérdező kommentje:
Puffadok is de az fentebb van. Ez meg legalul .szinte a csont felett. Te hogy erzed magad? Van barmi tuneted?
2017. máj. 9. 21:22
3/7 anonim válasza:
12 hetesen sem igazán látszódik. Mert leghamarabb 16.hetesen emelkedik ki a méh a medencéből. Előtte inkább puffadás szerű. Meg ilyenkor nagyon pici a baba, es a hasfalad is vastag eleg sok minden választja el a kulvilágtól. Szval az meg nem a baba de majd nem sokara!!:)
BOLDOG BABAVÁRAST!:)
4/7 anonim válasza:
Én a 12.hétig csak puffadtam. A 14-15. hét között volt nagy ugrás, hirtelen elkezdtem gömbölyödni. És már nem volt rám jó a farmerem. 16+6 hkm
5/7 anonim válasza:
Nekem akkor kezdett el látszódni a második babával és nem a puffadás miatt. 12. héten pedig már takargatni kellett, ha nem akartam, hogy tudja valaki. (Mivel utána terveztünk elmondani) Szerintem lehet
6/7 anonim válasza:
Első vagyok: hogy vannak-e? vannak... szinte folyamatos a puffadas, csak reggelre enyhul egy kicsit. Emellé társul émelygés, néha hányinger is. És minden nap délben elalszom. Nem bírok ébren maradni.
És te hogy vagy?
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem is borzaszto a puffadas, estere ugy erzem szetdurrana hasam :/
Amugy hanyingerem is van(hanyni nem hanyok) , es nem nagyon kivanok semmit! Es tele vagyok pattanassal is :(
2017. máj. 13. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!