Fokozott- igen fokozott- nyáltermelődés ellen ajánljatok valamit, mert kezdek megőrülni?!
Figyelt kérdés
Mostmár kb a 6. hete olyan sok nyálam van, hogy szerintem több, mint amit iszom. Ha itthon vagyok, a WC-től aligmerek eltávolodni, mert már nem bírom nyelni. Emelett a savamat is megnyomja, ettől hányingerem van, így hányok. Akkor egy időre jobb. Próbáltam a Salvus vizet, az sem használ. A citromos dolgok ideig jók lennének, ha önmagukban nem nyomnák meg a savat, amitől újra hányingerem van. Komolyan kezdek megőrülni...2010. máj. 15. 20:29
1/3 anonim 

válasza:

szegénykém!
Mondjuk nem ártana egy gégészeten megmutatni hátha van valami kórság a nyálcsatornáiddal....
2/3 anonim 

válasza:

Sztem menj dokihoz, ő többet tud mondani! Esetleg kivizsgálná mitől lehet?!
3/3 anonim 

válasza:

Terhesség alatt előfordulhat kórosan nagy mennyiségű nyáltermelődés. Mindenképpen szólj róla az orvosodnak, mert ha olyan nagyon sok, akár ki is lehet száradni miatta + akadályoz az evésben, alvásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!