Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a babanak? 36...

Lehet baja a babanak? 36 hetes es 4 napos terhes vagyok es elestem. Megszedultem. Negykezlabra estem a hasam nem uttem meg. Nagyon megijdtem.

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 12:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
A sürgősségin tényleg primitív szuty.ok dolgoznak, hogy beleröhögnek az emeberek képébe vagy nemt tapasztalatból írta, aki írta? Aki röhög a munkája közben máson, az ilyennek miért fizet az állam az adófizetők pénzéből bért?
2017. máj. 18. 10:57
 22/24 anonim ***** válasza:
Azért, mert úgyis ingyen van, úgy se tudsz máshova menni, vagy ha máshova mégy, legalább nem nekik kerülsz pénzbe és időbe, és úgy sincs kinek panaszkodni. Szóval leszarhat, röhöghet stb. mert nem számít.
2017. máj. 19. 11:07
 23/24 A kérdező kommentje:
Hat sajnos :-( azota megszultem, de a noverek es csecsemosok is olyan bunkok mint a fold. Kezdo kismamakent olyanokat dofnek az emberbe hogy csak birja.
2017. máj. 20. 12:49
 24/24 anonim ***** válasza:

Gratulalok a babahoz :)

Melyik korhaz? Sajnos mindenhol van 1-2 bunko, nalunk is volt 1-1 nover vagy csecsemos aki paraszt volt.

2017. máj. 20. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!