Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a babanak? 36...

Lehet baja a babanak? 36 hetes es 4 napos terhes vagyok es elestem. Megszedultem. Negykezlabra estem a hasam nem uttem meg. Nagyon megijdtem.

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 12:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
46%
Ha egy eséstől, mikor nem is a hasadra esel baja lenne a babádnak, akkor kihalt volna az emberiség.
2017. máj. 3. 13:23
 12/24 anonim ***** válasza:
55%

Sürgősségin ezzel kiröhögnek, már bocsi.

Ha annyira parázol, hívd fel a nőgyógyászodat.

2017. máj. 3. 13:25
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Vannak, akik még ennyi idősen nyomják a zumbát, meg városvédő futásra mennek. Na az "rázkódás" aztán még sincs semmi bajuk.
2017. máj. 3. 13:27
 14/24 anonim ***** válasza:
43%
A surgossegi arra van, ha valakibol epp omlik a ver, es nem azert mert a terhes no elesett de NEM a hasara. Menjel, aztan majd rohognek egy jot.
2017. máj. 3. 13:27
 15/24 A kérdező kommentje:
Inkàbb röhögjenek,mint, hogy èn keljen sìrjak!
2017. máj. 3. 13:30
 16/24 anonim ***** válasza:
63%
Egyetértek a kérdezővel! Inkább tízszer röhögjenek ki, minthogy baja legyen a babámnak.
2017. máj. 3. 13:32
 17/24 anonim ***** válasza:
87%

38 hetesen autobalesetet okoztam, eléfordultam egy másik autónak. Az én autóm többször is megpördült, a biztonsági öv megfeszült, még a vállamat is meghorzsolta.

Iszonyúan megijedtem,még a vétlen autó sofőrje is engem féltett, a rendőrök is mentőt akartak hívni.

Semmi baja nem lett a babának. Időre született egészségesen.

Persze voltam orvosnál utána azonnal.

Ne aggódj, nagyon védve vannak a babák odabent.

2017. máj. 3. 15:49
 18/24 anonim ***** válasza:
47%

Az ég világon semmi!

Ismerek olyat aki hasra esett 38 hetesen, semmi baja nem lett a babának!

Én rendszeresem beütöttem a hasam, teljesen egészségesek a gyerekeim

2017. máj. 3. 16:06
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
7.vagyok. Engem nem röhögtek ki, sőt, még előre is vettek, pedig voltak előttem vagy 15-en. Kellemetlenül is éreztem magam, nem győztem szabadkozni, de az orvos azzal nyugtatott, hogy terhesen természetes az ilyen "kivételezés", mert azt, hogy mi van a méhedben, ránézésre senki se mondja meg. És ha véletlen gond van, minden perc számít. Egyébként hívtam előtte a nőgyógyászomat, ő mondta, hogy azonnal ügyelet, másnap pedig hozzá is menjek.
2017. máj. 3. 19:56
 20/24 A kérdező kommentje:

Megvizsgàltak ès minden rendben volt.

Nem kacagtak egyàltalàn. Terhessèg alatt, ha a kismama aggodik valamièrt az nem vicces ès jobb utàna jàrni. Köszönöm a sok biztatàst. Remèlem tovàbbra is minden rendbe lesz!

2017. máj. 3. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!