22hetes terhesen 3,5kg hízás soknak számít? Védono szerint igen.
Dehogy sok...
24 hétnél tartottam 10 kg hízásnál. Onnantól 3 kg jött még fel a végéig. A védőnő 1 szót nem szólt a 9 hónap alatt ezzel kapcsolatban.
Most 8 hónapos a babám, -6 kg az induló súlyhoz képest.
Ezt csak azért írtam le, mert vannak védőnők, akik tényleg a semmire szeretnek kekeckedni, de nem jelent semmit, sztem 10-13 kg plussz egy terhesség alatt reális. Te túl vagy a felén és eddig van rajtad 3,5 kg, ami SEMMI...
Kíváncsi lennék, ő mennyit hízna. :)
Nem sok!
Alapvetően nem sok...maximum akkor, ha túlsúllyal kezdted. De akkor is csak azért mert még csak most fog feljönni a nagyja. De még akkor is bőven tökéletes :) 27 hetesen +4 kilónál járok. Túlsúllyal kezdtem (95kg) Védőnő szerint ez jó csupán tankönyv szerint számít soknak és nem azért mert jelen pillanatban sok, hanem mert innentől jön a nagyja. De ő is mondta teljesen jó így és, ha figyelek akkor a végére tényleg nem lesz semmi gond :D
Ha meg nincs túlsúlyod akkor meg totálisan szép eredmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!