6 honapos terhesen az összesen 5kg-6kg hizas tul sok?
Nehogy rosszul legyel...
Nem sok. Atlagos.
Szerintem rengeteg. Fogynod kellett volna eddig...
Szerinted mennyi a "normális"? Amitől nem lennél rosszul???
sőt nem akarlak elkeseríteni,de vannak akik az utolsó kéthónapban híznak még többet. én 15 kgot hiztam a végére.pedig nem ettem olyan sokat. szülés után 3 nappal félve álltam a mérlegre,de csak 5 kiló plusz volt rajtam. valószinű nagyon vizesedtem,és ezért is voltam annyi amennyi.
Ne keseredj el.. majd leadod..
Szegenyke...hat mit vartal,hogy majd terhesen valaki elkezd fogyni?xd
Ennel vannak "rosszabbak"is mint pl.8-10-15kg plusszosok,akkor ok mar sirjak is el magukat? Aki gyereket akar,az szamitson arra is,hogy lesz felesleg,es van egy roszz hirem is,szules utan megnyulik majd a bor is a hasadon,lesznek striaid (amiket soha semmilyen csodakenoccsel)nem fogsz tudni eltuntetni,csak szolok. Na meg a "sulyfelesleg"is sokszor megmarad. Tornazni kell,stb. Es akkor talan,de nem hiszem hogy sok anyukanak van ideje gyerek/gyerekek mellett fitnessezni.
Ja es attol fugg hogy mihez kepest.sok az az 5-6kg plusz. Hay kilosan indultal? Mert pl ha 50az akkor jo,de mondjuk ha 60-rol,65-66is jo meg,de szerintem meg fogsz hizni,es 70 70folott mar nem annyira jo.
En mindigis 50kg voltam,van egy 3eves kisfiam,boven eleg is,nem szeretnenk tobbet. Fiammal en 50rol indultam a terhesseg vegen voltam kb,58 2800g mal szuletett,egeszsegesen. Ez genetikatol is fugg,en pl.nem vagyok hajlamos a hizasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!