Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 honapos terhesen az összesen...

6 honapos terhesen az összesen 5kg-6kg hizas tul sok?

Figyelt kérdés
Majdnem rosszul lettem mikor megmertem magam ma reggel :(
2017. febr. 27. 10:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én 71kg voltam az elején de szülni 80nal mentem. Ebből 4 az utolsó 5 héten jött fel víz miatt. 73 mal jöttem el a kórházból. Ez gdm és diéta miatt maradt ennyi.

A vedono meg riogat csak, átlag 10-15 kg a normális hízás egy terhesség alatt. Ettől könnyedén meg lehet szabadulni szüléssel és szülés után.

2017. febr. 27. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem is biztos, hogy ez a 6 kg tényleg 6 kg. Én gyakran mérem magam, és elképesztő ingadozások vannak egyik napról a másikra is, akár 2 kg is. 2 napja reggel majdnem 2 kilóval több voltam, mint ma, és ez se fogyás, csak valószínűleg kevesebbet ittam vagy többet pisiltem.

Mérd magad 3-4 napig minden nap, sokkal jobban ki fog jönni, mennyi az annyi.

Ráadásul aki kevesebbről indul, általában többet hízik.

[link]

2017. febr. 27. 13:59
 13/14 anonim ***** válasza:
89%

Ne aggódj! Ez nem olyan vészes eddig! Sőt én úgy jártam, hogy a 24dik hétig 6 kg-ot híztam.

Most kezdem a 37dik hetet azóta 1 kg-ot sikerült hiznom.

Az elején én is megijedtem, hogy mennyi lesz a vége... pedig eszek mindent, mostanában édességet is többet, mégse hizok.

2017. febr. 27. 14:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Èn a 30.hètben vagyok most. Az első 18-20 hètben semmit sem hìztam , de most már 11kilónál járok ès a cukrom tökéletes :) szerintem sem neked sem pedig a babának nem lesz baja. Az èn elvem az hogy a várandósságom alatt amit megkìvánok azt még is eszem, nem törődöm azzal hogy mennyit hìzok. Majd szülès után lemegy. :)
2017. febr. 28. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!