20 hetes terhesen mennyi az indokolt hizas?
Tehat nem az erdekel, hogy mennyi a nornalis, mert az nyilvan egyeni mindenkinek, meg sok dologtol fugg.
A kerdesem az, hogy felido korul mennyi kb az indokolt hizas? A magzat, a lepeny, a magzatviz, a megnovekedett mellek, a megnovekedett vermennyiseg stb mind mind egyutt? Szerintetek ez kb mennyi lehet?
Nyilvan tudom, hogy nem az osszes valaszolo ert a temahoz, egyeni velemenyekre vagyok kivancsi, tippekre, vagy ha valaki beszelt errol az orvosaval, akkor arra. Koszonom
Nekem a régi dokim mindig azt mondta,hogy a terhesség végéig általában annak a háromszorosa jön fel, amennyit a 20. hétig felszedünk.
Nekem eddig két kihordott terhességem volt, mindkettőnél 3 kg-t híztam a 20. hétig (és valóban 10-11 kg-val zártam, de sokaknál nem jött be a doki által hangoztatott ökölszabály).
Úgy tudom 2-4 kg elfogadható gyarapodás ilyenkor. Egyik kolléganőm 6 kg-t hízott ekkorra, és folyton piszkálta az orvosa meg a védőnő, hogy diétázzon.
Par kilo, de ilyenkor meg a minusz sem gond. En ilyenkor -5 nel jartam.
30 het korul kezdtem hizni, + 10 lett a vegere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!