13 hetes terhesen felfáztam, a háziorvos augmentint írt fel. Már 5 napja szedem de nem javulok! Miért lehet ez? Mot használhatnék még ezen kívül, hogy meggyogyuljak?
Megvárom míg lejár az augmentin es utana gondoltam az urologust, ha nem gyogyulok meg teljesen.
Háziorvos írta fel, azt mondta h terhesség alatt csak ezt az antibiotikumot lehet szedni, ezért ezt írja fel :-/
Egyrészt nem kifejezetten erre való, meg hirtelen nem is tudom hogy azt szedheted e.
Én urológustól kaptam és dalacint. Bàr nekem tünetem sem volt,csak rossz volt eredmény a vizelet eredmény.
Augmentin jo most terhesen.
Tőzegáfonya kapszulát egyél, napi 1 pohár kamilla tea pár napig, és kamillás vizes lemosás, vagy ülőfürdő, úgy h csak az alsórészt érje a kamillás víz a hasadat ne. .
Nekem doki mondta ezeket, így jártam el és segített.
Szerintem kapnod kellett volna beutalót tenyésztésre. Az augmentin is sokmindenre jó, de nem mindenre.
Egyébként tényleg nem húgyúti fertőzésre van de nekem is ezt írták fel 16 hetesen, nekem rendezte a vizeletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!