Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tud hétfőtől írni táppénzre...

Ki tud hétfőtől írni táppénzre mai napon a háziorvos?

Figyelt kérdés
Hétfőtől vagyok itthon. Tegnap (kedd) kaptam meg a nőgyógyásztól a papírt, ami alapján ki tud írni a háziorvos táppénzre. A háziorvosom viszont tegnap már nem rendelt így csak ma, szerdán tudok menni hozzá. Ettől függetlenül ki tudja állítani a táppénzes papírt aug 1-től? Veszélyeztetett terhesként vagyok itthon.

2016. aug. 3. 13:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Ha jól emlékszem a tp-s papírt mindig utólag kaptuk.Én hét közepén hagytam abba a munkát,és következő hét elején mentem orvoshoz.Simán kiirtak visszamenőlegm
2016. aug. 3. 13:41
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Hát szerintem csak keddtől tud kiírni, mert aznap kelt a nőgyógyásztól a papír.
2016. aug. 3. 13:43
 3/17 anonim ***** válasza:
39%

Mától tud táppénzcsalás nélkül.

Be kellett volna minimum telefonálnod.

2016. aug. 3. 13:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam telefonálni, de ha nem veszik fel a telefont akkor nehéz.
2016. aug. 3. 13:48
 5/17 anonim ***** válasza:
33%
Hanyadik hétben vagy amúgy? én is hétfő óta vagyok tp-n :)
2016. aug. 3. 13:53
 6/17 A kérdező kommentje:
30. héten vagyok.
2016. aug. 3. 13:53
 7/17 anonim ***** válasza:

Nálunk a védőnő a mellette lévő tanácsadóban dolgozik.

Ő sem tud segíteni?

2016. aug. 3. 13:57
 8/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem tud hétfőtől kiirni, ha keddi dátum van a nőgyógyászati papíron. Nem nagy durranás ám egy nap szabadságot igényelni arra a napra amúgy
2016. aug. 3. 14:10
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
De ki tudja írni táppénzre,ehhez nem kell nődoki papír,max nem 9-es kóddal. Én is hétfőtől vagyok azon,szintén 30.hét . 5 hét szabin van a dokim,de már pár hete megbeszéltem vele,hogy 1-től nem megyek.
2016. aug. 3. 14:16
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem is értem: hétfőn miért nem mentél dolgozni? Kedden voltál nődokinál, tudtad előre hogy ki fog írni?

Nekem azt mondta a gyerekorvos hogy max 1 nappal vissza tud kiírni, mert számítógépes rendszer van.

2016. aug. 3. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!