Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tud hétfőtől írni táppénzre...

Ki tud hétfőtől írni táppénzre mai napon a háziorvos?

Figyelt kérdés
Hétfőtől vagyok itthon. Tegnap (kedd) kaptam meg a nőgyógyásztól a papírt, ami alapján ki tud írni a háziorvos táppénzre. A háziorvosom viszont tegnap már nem rendelt így csak ma, szerdán tudok menni hozzá. Ettől függetlenül ki tudja állítani a táppénzes papírt aug 1-től? Veszélyeztetett terhesként vagyok itthon.

2016. aug. 3. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha holnap tudsz menni, holnaptól tud kiírni, mert nap végén "lezárják" a rendszerüket, nem lehet csak úgy visszamenőlegesen kiíratni magad. Ha telefonálsz, akkor ők a számítógépes rendszerükben elindítják a tp-t aznap, a papírozás ráér ilyenkor. De kedd előttől viszont kizárt, hogy kiírjanak. A kimaradó napokra szabadságot kérj!
2016. aug. 3. 14:27
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindjárt rendel az orvos és kiderül mit tud tenni.

Szabadságot nem tudok kérni, mert júliusban azért nem táppénzen voltam, mert az éves szabaságokat HR-el egyeztetve kivettem.

Ha nem tud sehogy kiírni hétfő-keddre, akkor majd beszélek a HR-el, hogy igazolatlan távollétre írjanak be jobb híján, vagy amire ilyenkor kell, fizetés nélküli vagy nem tudom. Életemben nem voltam még táppénzen és betegszabadságon sem eddig szerencsére, amióta dolgozom.

2016. aug. 3. 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:
25%

Előtte naptól tuti ki tud írni! Tegnap írtak ki engem is, hétfői nappal! :)

32 hkm

2016. aug. 3. 14:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ki tudtak írni. Köszönöm a válaszokat még egyszer.
2016. aug. 3. 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Dehogy zár le a gép... Nekem is most derült ki,hogy a gépben táppénzen vagyok juli 6-tol azóta is,közbe rég kikaptam a papirt,hogy 16-al kereső képes.
2016. aug. 3. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:
32%
Kiírt hétfőtől, úgy hogy csak keddtől szól a nőgyógyászati papír? Érdekes..
2016. aug. 3. 17:53
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó! Nincs ebben semmi érdekes. Senki nem foglalkozik ezzel...
2016. aug. 3. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!