Éhség/evés/hízás szempontjából melyik a legrosszabb időszak terhesen?
Mikor hízol/eszel a legtöbbet?
Én első trimeszterben rengeteget híztam, mert állandóan émelyegtem. Lehet arra számítani, hogy később jobban vissza tudom magam fogni?
nekem az elején 1-2 kívánós dolgom volt, de nem ettem annyit, hogy sokat hízzak 1-2 kilót szedtem fel. 2. trim. semmi extra, akkor nagyon kiegyensúlyozott minden 2 hetente talán hÍztam 1 kg-ot.
De a vége! 3.trimeszter! Akkor aztán, mint akit tömnek! Sokat is ettem és kb a levegőtől is híztam. Akkor sokat lehet felszedni, de az már inkább a babára megy.
Összességében 12 kilót híztam, már szüléskor lement 8.
Én első trimeszterben rengeteget híztam, mert állandóan émelyegtem
Csak szerintem nincs ebben a mondatban logika?
Én is émelyegtem, és annak ellenére, hogy nem hánytam, mégis fogytam az első trimeszterben.
A 23. hétig egy dekát sem híztam. 57 kilóval kezdtem, 65-tel menetem szülni, és ennek nagy része a 23-30. hét között jött rám. Vége felé megint nem híztam.
nekem gyomorégésem volt, az 1. trimeszter végére már +10 kg-nál jártam....aztán a 2. végére 17-nél...úgyhogy a 3-ban már nagyon visszafogtam magam, 22 kg-al mentem szülni...
én azt mondom igen, hogy az első a legrosszabb a rosszullétek miatt az ember nem tudja kordinálni hogy mit eszik..aki "szerencsésebb" semmit, aki peches, az mindent felfal :)
a 2.-3.-ban azért már lehet figyelni...
A legjobb majd félidő után jön fel.
Én 65-el kezdtem, 11 hetes koromra 61 lettem, 18-ra 63 (itt jött csak vissza az étvágyam a sok hányinger után), 24-re 64, 27-re 67 szóval eddig nálam ez volt a leggyorsabb bár víz is van ebből valamennyi..
Hogy vissza tudod-e fogni magad.. terhesseg ideje nem a fogyózásról szól. Persze ha sok értelmetlen dolgot ettél és azért jött fel ennyi, akkor az akaratero kérdése is. Nassolásra jó csoki helyett a gyümölcs, teljes kiorlesu kenyér a fehér helyett stb.. de éheztetni nem szabad magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!