Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éhség/evés/hízás szempontjából...

Éhség/evés/hízás szempontjából melyik a legrosszabb időszak terhesen?

Figyelt kérdés

Mikor hízol/eszel a legtöbbet?

Én első trimeszterben rengeteget híztam, mert állandóan émelyegtem. Lehet arra számítani, hogy később jobban vissza tudom magam fogni?

2015. júl. 17. 08:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem a huszas hetek a legrosszabbak (mindkétszer). Az elsőnél sem, és most sem híztam semmit a 14. hétig, hányni sem hánytam. Utána a 20. hétig 3 kiló felugrott. Az elsőnél a 35. hétig híztam erőteljesebben, addig összesen 8 kilót, és onnan a végéig már csak 2 kg. jött fel (összesen 10). Viszont a szoptatás alatt ezt ledobtam kamatostul.

Most a 22. hétben vagyok 3-3,5 kilót szedtem fel eddig, de ebből 1 kg fel-le liftezik (gondolom, vizesedek egy kicsit). Most vannak szűnőben az éhségrohamaim, amik a 18 hét óta sokat kínoztak.

2015. júl. 17. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!