6 hetes terhes vagyok és mindenféleképpen "tornáznom" kellene a hasamra mert nagyon elfogok hizni, mert nagyon hizékony vagyok. Mit tegyek?
Azt hozzátszem h a terhesség tervezése elött lerakatm a cigit,abbahagytam a Bio Cla + t szedédét ami jó volt a sulyom tartására de most nemtudok semmit se tenni csak a kis laza torna maradt,de leginkább a hasamon és a csipömön van kiló.Tudom h ilyenkor föleg az elsö trimeszterben nem szabad megeröltetnem magam és csak a babám a fontos de nemakarok szétfolyni(már bocsi a kifejezésért).Többször eszem keveset,de ez nem tezs semmit.
Akinek van vmilyen tapasztalata hasra tornára vagy ilyesmi,irjon.
köszönöm
Az elvárások.Igen elvárnak sokmindent.Csak ki mondta, muszály az elvárásoknak megfelelni?
A baba a lényeg!!!
Igen a baba a lényeg ,viszont már bocsika mi is vagyunk létezünk!
Én igenis azt mondom tornázzon de ésszel ahogy egy kismama megteheti a pici kárára ne menjen,de ugyanakkor azok akik mindent megesznek amit megkívánnak és a pocaklakóra hivatkozva elhagyják magukat ne csodálkozzanak azon ha a baba megszületése után undorral néznek majd a tükörbe!
rengeteg ilyet látok a környezetemben,aztán meg jönnek a házassági gondok mert a baba mellett apa is van ám és ha szétfolytok a nagy semmittevés után és apa megfordul a csinos nők után az utcán az meg majd zokon esik!
6 hetes vagyok és igenis nagyon odafigyelek az evésre és igenis tornázok és én leszek az a fiatal anyuka aki egészséges babájával és a férjével boldogan él tovább hármasban!
Kedves kérdező!
konkrétan hasra ne tornázz!árt a babának!Rubint Réka dvd-je jó és ha módodban áll vegyél egy pulzus mérőt és arra figyelj hogy sport közben nem mehete a pulzusszám 130 fölé!sok sikert!boldog egészséges babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!