Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok és...

6 hetes terhes vagyok és mindenféleképpen "tornáznom" kellene a hasamra mert nagyon elfogok hizni, mert nagyon hizékony vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt hozzátszem h a terhesség tervezése elött lerakatm a cigit,abbahagytam a Bio Cla + t szedédét ami jó volt a sulyom tartására de most nemtudok semmit se tenni csak a kis laza torna maradt,de leginkább a hasamon és a csipömön van kiló.Tudom h ilyenkor föleg az elsö trimeszterben nem szabad megeröltetnem magam és csak a babám a fontos de nemakarok szétfolyni(már bocsi a kifejezésért).Többször eszem keveset,de ez nem tezs semmit.

Akinek van vmilyen tapasztalata hasra tornára vagy ilyesmi,irjon.

köszönöm

2008. okt. 14. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem most nem ezzel kellene foglalkozni hanem a babával ha meghizol majd szülés után lemegy nekem a bébim a fontos nem az alakom.
2008. okt. 14. 18:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert manapság még a kismamáktól is "elvárják" hogy csinos legyen és ne hizzon el én nagy hulyeségnek tartom,érezzd csak jól magad a bőrödben és mindenből egyél egy keveset amit megkivánsz!Gondolj arra hogy egészséges babád akkor lesz ha lelkileg is kibékülsz a gondolattal egy terhesség bizony hizzással jár.
2008. okt. 14. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Az elvárások.Igen elvárnak sokmindent.Csak ki mondta, muszály az elvárásoknak megfelelni?

A baba a lényeg!!!

2008. okt. 16. 13:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen a baba a lényeg ,viszont már bocsika mi is vagyunk létezünk!

Én igenis azt mondom tornázzon de ésszel ahogy egy kismama megteheti a pici kárára ne menjen,de ugyanakkor azok akik mindent megesznek amit megkívánnak és a pocaklakóra hivatkozva elhagyják magukat ne csodálkozzanak azon ha a baba megszületése után undorral néznek majd a tükörbe!

rengeteg ilyet látok a környezetemben,aztán meg jönnek a házassági gondok mert a baba mellett apa is van ám és ha szétfolytok a nagy semmittevés után és apa megfordul a csinos nők után az utcán az meg majd zokon esik!

6 hetes vagyok és igenis nagyon odafigyelek az evésre és igenis tornázok és én leszek az a fiatal anyuka aki egészséges babájával és a férjével boldogan él tovább hármasban!

Kedves kérdező!

konkrétan hasra ne tornázz!árt a babának!Rubint Réka dvd-je jó és ha módodban áll vegyél egy pulzus mérőt és arra figyelj hogy sport közben nem mehete a pulzusszám 130 fölé!sok sikert!boldog egészséges babavárást!

2010. okt. 27. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!