Létezik terheléses cukormérésnél még olyan, hogy 2 zsömle 1 pohár tej vagy mindenféleképpen azt a szörnyű cukrot kell meginni? Lehet választani?
A legtöbb helyen terhesség alatt már nem is csinálják a cukoroldatos terhelést, csak a szoptatás utáni kontrollon. Gondolj csak bele, ha valami baj van az inzulintermeléseddel, úgy felkapja a cukros lötty a cukrodat, mint a huzat. A 2 zsömle+ tej adag sem kispályás.
Egy gyakorló cukorbeteg anyuka
2. vagyok
Én az első gyerekkel a zsemlés variációt csináltam, de teával. Mivel laktózérzékeny vagyok.
Elköltöztünk másik megyébe. Itt hiába mondtam a dokinak, hogy nem szeretném a cukroslöttyöt, nem fogadta el. Szépen elmagyarázott mindent, hogy miért is a löttyös érték a megbízható.
Vittem kifacsart citromlevet és azzal ittam meg. Nem olyan vészes ám!!! Semmi bajom nem volt tőle.
Én a zsömléset csináltam amikor még nem volt fogadott dokim, aztán amikor lett, ő elmondta, hogy a zsömlésnek nem sok értelme van, mert nem megbízható és elküldött a cukrosra. Szerintem egyáltalán nem szörnyű!
Vigyél citromot magaddal és ne parázz előre, nem lesz semmi gond!
Én a zsemlés változatot csinálom.Reggeli után 1 órával vesznek vért.Ha ennek rossz lenne az eredménye akkor küldenének el cukorszirupos cukorterhelésre.
Ez a harmadik terhességem és mindig így csináltam.
32 hkm
Örs Vezér téri rendelőben zsemle tej van, csak akkor küldenek a cukorlöttyösre, ha gond van az első vizsgálattal.
Követeljétek ki máshol is!
nekem azt mondta a doki hogy most változás van ebben is.
egy hete voltam,viszont most kétszer kell menni vérvételre.mivel elöször megnézik mennyi a cukrod ,másnap ha jó az eredmény megint vesznek vért és megitatják a cukros löttyöt majd 2 ora mulva ujra vesznek.viszont ha kicsit magasabb lett volna a legelsö nap akkor jöhetett volna zsemlés verzió hogy ne legyél rosszul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!