33 hetes vagyok, még nem lett csík sem a hasamon, sem a combomon, pedig extranagy pocim van már most. Reménykedhetek, hogy már nem is lesz striám?
Figyelt kérdés
Nektek mikor jöttek a striák?2017. ápr. 28. 09:16
1/9 anonim válasza:
Nekem a 37. héten jött ki 3-3 csík a hasam két oldalán, de egyáltalán nem vészesek.
2/9 anonim válasza:
Olyan 38-39ik héten, és nem is kevés.
3/9 anonim válasza:
Genetika és hormonháztartás kérdése.
Mivel alacsony vagyok, hatalmasra nőtt a hasam a terhesség végére, kiírt dátum után két nappal szültem. Striám nem lett.
De aki hajlamos rá, bármikor előjöhetnek, akár az utolsó napokban is. Aki nem, annak nem fognak. Sajnos megelőzni nem lehet, mivel a krémek - a marketinggel ellentétben - nem tudnak beavatkozni a hormonháztartás működésébe, a genetikai hajlamba még kevésbé.
4/9 anonim válasza:
Így van, ahogy írják, ez bizony kőkeményen a hormonok és a genetika játéka. Nekem például a két terhesség alatt sem volt egyetlen egy sem. Bartánőm pedig azt gondolta megúszta szegény és a 39. hét végén szanaszét "repedt" és bár már 3 éve szült és halványultak valamelyest, még mindig nagyon erősen látszik az összes. Sajnos csak akkor biztos, hogy megúsztad, ha már megszültél, no nyilván nem szülés alatt fog előjönni a dolog, de gondolom érted mire célzok :D
5/9 anonim válasza:
Nekem is az utolsó 2-3 hétben lettek. 5 nappal hordtam túl a több mint 4 kg-s babámat.
6/9 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy szülés után fognak látszódni a csíkok. Szülés előtt csak annyi látszik, hogy reped a bőr vagy nem.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2017. ápr. 28. 16:55
8/9 anonim válasza:
Barátnőmnek szülés közben lettek csíkjai, ahogy segítettek kinyomni belőle a kisfiát. Szóval akár az utolsó percekben is lehetnek csíkok.... Előre sosem tudni :(
26hkm
9/9 A kérdező kommentje:
Mostmár kijött két szép csíkocska a köldököm mellett 😀 Azthittem megúszom, hát nem így lett! 😀
2017. máj. 4. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!