Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki csaszarral...

Van itt olyan aki csaszarral szulte az elso babajat es 1 even belul terhes lett a masodikkal?

Figyelt kérdés
Nem volt semmi problema a heg miatt? Sikerult valakinek termeszetessen szulni csaszar utan?
2017. ápr. 26. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Én 7 hónappal császár után lettem terhes. Semmi gond nem volt a heggel, minden ultrahangkor odafigyeltek a vége felé meg főleg. Én nem is akartam természetesen szülni bár annak indult, végén császár lett megint.
2017. ápr. 26. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia 8 hónapja volt császárom és most vagyok 10 hetes terhes.
2017. ápr. 26. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm 11 hónap korkülönbséggel szülte a gyerekeit.

Császárral mindkettőt.

2017. ápr. 26. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
9 hónapos volt a kisfiam mikor terhes lettem.Most vagyok 32 hetes kismama.Császárral szültem és most is azzal fogok a közeli terhességek miatt.Én inkább nem kockáztatok hogy hüvelyi szülésnél szétrepedjen a hegem és ez miatt tovább kell bent maradjak mert várni fogitthon az addigramár másfél éves kisfiam is!Az orvos sem javasolja a rendes szülést!Eddig nem volt problémám a heggel(kopp-kopp) remélem továbbra sem lesz!:)
2017. ápr. 26. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ismerősöm 2014 októberében szült császárral, aztán pedig 2015 novemberében természetes úton. Se terhességgel, se szüléssel nem volt gond! Sok sikert!
2017. ápr. 26. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:

barátnőm 4 hónappal esett teherbe császár után, programozott császár lett a második, de a terhességgel nem volt gond, szépen kihordta a végéig.

Amikor én szültem, a szobatársam volt egy nő, aki 4 év alatt három babát szült császárral, a második baba 8 hónapos volt, amikor teherbe esett. nem volt semmi probléma a heggel, a kihordással :)

2017. ápr. 26. 16:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom ezek megnyugtato valaszok, feltem hogy a rovid ido miatt valami problema lehet. Minden vagyam lenne termeszetessen szulni engem nagyon megviselt a csaszar. De persze csak akkor ha ezzel nem okozok kart elsosorban a babanak, es magamnak sem. Szerintem nem fogja engedni az orvosom a termeszetes szulest. Azert orulnek ha sikerulne megis.
2017. ápr. 26. 17:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ha császármetszés után 1 éven belül következik be a második terhesség, akkor az is császár lesz. Többek között ezért is javasolják, hogy legalább egy év teljen el a következő teherbeesésig.
2017. ápr. 27. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!