Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden rossz indulat nélkül...

Minden rossz indulat nélkül úgy gondolom, hogy nekem van igazam. Szerintetek is?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Azért nem a munkahelyi problémákhoz írtam, mert terhesség miatt alakult ki a problémám. Az úgy történt, hogy megtudtam, hogy terhes vagyok. A munka helyemen, elég nehéz fizikai munkát végzek, de már 1- éve próbálkoztunk a babával. Mivel a kolléganőm,munkája viszonylag sokkal könnyebb, így megkértem a főnököm, hogy engedje meg, hogy cseréljek vele. Természetesen megengedte, még aznap megtörtént a csere. A kedves kolléganőm nem túl segítő kész. Elmondott minden listának, meg hogy csak kihasználom az állapotomat, meg olyanokat mond, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen rossz indulatú vagyok, vele végeztetem a munkám, meg ki tetettem a jó helyéről, és ezért, hogy megutált stb... Szerintem mindenki ezt csinálta volna amit én. Ugye?
2017. ápr. 23. 07:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
49%

Itt NEM a kérdezö a hibás, hanem a fönök!

Ugyanis sosem a dolgozó dönt arról, hogy a másik munkatárs mit kell, hoyg csináljon, ez a fönök hatásköre.

2017. ápr. 23. 08:09
 12/30 anonim ***** válasza:
30%

Oh hat akkor viszont miert nem ezzel kezdted? 9-es kommentedet olvassak csak el a tobbiek is! A kollegano szimplan visszakapta a korabbi (sajat) munkakoret, amit mar evekkel ezelott kellett volna.

Akkor ezt mondd meg neki hogy fogja be a szajat, oruljon hogy csak most csereltetek vissza es nem akkor amikor visszajott a gyedrol/gyesrol.

2017. ápr. 23. 08:10
 13/30 anonim ***** válasza:
14%
10-11!! Olvassatok el a kerdezo 9-es haz-at!
2017. ápr. 23. 08:10
 14/30 anonim ***** válasza:
8%
*hsz-at
2017. ápr. 23. 08:11
 15/30 anonim ***** válasza:
25%
Latom a valaszoloknak egyszerubb a kerdezot szidni, mint megerteni es felfogni, hogy a kollegano EREDETI munkakoret kapta vissza ugyanis az ove volt a kerdezo nehezebb munkakore. Csak epp a kerdezo evekkel ezelott szivesseget tett neki mikor az terhes volt es akkor csereltek. Aztan most vissza. Sikerult felfogni vagy csak a piros kezecskeig jutottatok mert valaki nem szidta a kerdezot?
2017. ápr. 23. 08:19
 16/30 anonim ***** válasza:
87%
Úgy bírom az ilyen kérdezőket, akik nem tudják rögtön a hasznos infóval kezdeni a mondandót és mindig utólag derül ki olyan dolog, ami után teljesen más a történet. Érdekes, hogy mindig akkor, amikor rosszul áll a szénája. Aki egy kérdést sem tud normálisan kiírni, az meg is érdemli, hogy nem szellemi munkát kell végeznie. Remélem az utód többre viszi.
2017. ápr. 23. 08:24
 17/30 anonim ***** válasza:
80%
Remek, nem sikerült együttérzést és bólogatást kicsikarni, akkor alakítsunk a sztorin. Annyiszor végigjátszottuk már ezt millió kérdésnél... uncsi.
2017. ápr. 23. 08:27
 18/30 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki írta, hogy nincs igazad , ezért a közepén változott a sztori. :D Röhögnöm kell!
2017. ápr. 23. 10:15
 19/30 anonim ***** válasza:
70%
Az a része természetes, hogy nem akartad kockáztatni a babát. De szerintem a főnökre kellett volna bíznod, hogy oldja meg, hogy te ne végezz nehéz fizikai munkát és nem felajánlani a cserét a munkatársad nevében. Lehet, hogy akkor is ez lett volna, de ez esetben nem lenne miért utálnia téged.
2017. ápr. 23. 10:42
 20/30 anonim ***** válasza:
72%
Nincs igazad.az eddigi munkáját lehet szerette,a mostanit utálja.nem vagy fair.inkább mentél volna táppénzre
2017. ápr. 23. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!