7hetes kismama vagyok, borzaszto hanyingerem van mindentol, nem hanyok de oklendezek ha ranezek barmilyen etelre. Mar 3 napja alig eszek, ehesnek erzem magam nagyon , de semmi nem megy le a torkomon. ti mit tudtatok megenni ilyenkor?
Pirítóst ettem, vagy sima főtt krumplit. Banán sem jött vissza, de többször nem kívántam.
Ne aggódj, ha nem megy le sok, volt, hogy nekem is csak egy szem krumpli ment le nyögvenyelősen, de legalább bent maradt.
2017. ápr. 21. 17:54
22/27 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 9 hetes vagyok pont ma. Első babám lesz. 3 hete alig telt el úgy nap, hogy ne hánytam volna. Eleinte reggel, mostanában este 10 után jön rám a hányás. Borzasztó érzés. Ahogy olvastam ti is mindenfélével próbálkoztok. A 7. héttől kezdődött ez az egész hányós folyamat. Nem egyszerű nekem sem. :( Keveset, de többször eszem. Inkább natúr dolgokat. Joghurt, kenyér, magvak, gyümölcsök is mennek... Próbálok a fő étkezésekre is odafigyelni, hogy legalább valami főtt kaja legyen bennem, de utána szenvedek a gyomrom miatt. A vízbe nyomott igazi citromlé, citromos víz segít egy kicsit és a gyömbér. Kitartás csajok! :)
2017. ápr. 21. 18:20
23/27 anonim válasza:
Jajj, én is kész vagyok, mint a házifeladat. Csak a ropi megy le, kis citromos vízzel.
2017. ápr. 21. 18:31
24/27 anonim válasza:
Most leszek 7 hetes én is. Egy dolog van, amit nem bírok, a szagát sem, az az instant kávé, így a férjem jó távol issza meg tőlem:) Mindent megbírok enni, bár a tejtermékeket részesítem leginkább előnybe, néha úgy érzem, hogy ha nem ihatok meg egy pohár hideg tejet megpusztulok. Eddig nem jelentkezett hányás, émelygés nagyon ritkán, akkor ettem egy kis gyömbéres kekszet és lehunyt szemmel pihiztem pár percet. Egyél gyömbéres kekszet és igyál kamilla teát, mind a kettő nyugtatja a gyomrot.
2017. ápr. 22. 12:21
25/27 A kérdező kommentje:
Hol lehet kapni gyomberes kekszet?
2017. ápr. 22. 14:54
26/27 anonim válasza:
Ikeában is lehet. Nekem onnan hozott múltkor a férjem. De szerintem sok boltban megtalálható.
2017. ápr. 22. 17:12
27/27 anonim válasza:
Én sütöttem. a neten találsz recepteket, nem bonyolult:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!