Kismamak? Mit tudtatok megenni az elejen?
En a 16.hetig minden nap hanytam, es megneha most is.
A narancsot megtudtam enni, illetve a krumplis kajakat.
31+6 hkm
Én egyszer sem hánytam csak émelyegtem. A baba nemének köze sincs hozzá :)
Eleinte mindig éhes voltam, közben émelyegtem és nem kívántam semmit. Egy két dolog volt olyan, hogy na elkezdtem enni és még is bejött :) Narancs minden mennyiségben, sajt és csoki, na meg szalámi XD Ez kb 15. héttől változott már több dolgot meg tudok enni, de eleinte tényleg nehéz volt....gyakorlatilag csak azért ettem, mert tudtam, hogy muszáj. Pedig el lettem volna étel nélkül is :S
Kitartás majd jobb lesz, ha csak egy félét kívánsz meg már az is jó. A lényeg mindig egyél pár falatot. Akármit!
Jó egészséget!
25hkm
Pirítós kenyeret tudtam csak enni nagyon sokáig. Később már vajat is tettem rá.
Kóla segített a hányingeren sokat.
Mindig mást kívántam. De úgy általában előnyben részesítettem a gyümölcsöket, gyümölcsjoghurtot, tésztát, kekszet. Ha ittam, akkor nem tudtam vizet inni magában,az is általában valamilyen gyümölcslé volt. Volt, hogy nem is bírtam egész nap enni és gyakorlatilag gyümölcslével fedeztem az energiaszükségletem.
De mindenki másra esküszik. Nekem a sokak által preferált kóla,vagy citromos víz nem esett jól ilyenkor. Az viszont bevált, hogy amit ittam azt jégkockával, minél hidegebben
Kedves utolsó. Én is pont így vagyok! Tegnap reggel kinyitottam a szemem, és még gondoltam lustálkodok az ágyba egy fél órát. Hát 10 perc múlva öklendezve rohantam a konyhába, gyorsan feltéptem egy banánt amíg sült a piritóban a kenyér! :D Na ma okosabb voltam! Ahogy felébredtem -konyha-kaja, nem vártam meg az öklendezést :)
Mondjuk én semmi főtt ételt nem kívánok! Se levest, se húsokat, semmit! A szendvicsek, piritós, gyümölcs. És a sima víz sem esik jól! A jéghideg fanta citrom! Az literszámra! Tudom hogy nem jó a szénsav, de olyan jól esik!
Sült krumplit agyonsózva.
Nekem nem volt hányingerem csak minden után pocsék utóízt ereztem kivéve az agyonsózott sültkrumoplinak. Ja és vedeltem a citromos vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!