Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak? Mit tudtatok megenni...

Kismamak? Mit tudtatok megenni az elejen?

Figyelt kérdés
7hetes kismama vagyok, borzaszto hanyingerem van mindentol, nem hanyok de oklendezek ha ranezek barmilyen etelre. Mar 3 napja alig eszek, ehesnek erzem magam nagyon , de semmi nem megy le a torkomon. ti mit tudtatok megenni ilyenkor?
2017. ápr. 21. 12:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

En a 16.hetig minden nap hanytam, es megneha most is.

A narancsot megtudtam enni, illetve a krumplis kajakat.

31+6 hkm

2017. ápr. 21. 13:15
 12/27 anonim ***** válasza:

Én egyszer sem hánytam csak émelyegtem. A baba nemének köze sincs hozzá :)

Eleinte mindig éhes voltam, közben émelyegtem és nem kívántam semmit. Egy két dolog volt olyan, hogy na elkezdtem enni és még is bejött :) Narancs minden mennyiségben, sajt és csoki, na meg szalámi XD Ez kb 15. héttől változott már több dolgot meg tudok enni, de eleinte tényleg nehéz volt....gyakorlatilag csak azért ettem, mert tudtam, hogy muszáj. Pedig el lettem volna étel nélkül is :S

Kitartás majd jobb lesz, ha csak egy félét kívánsz meg már az is jó. A lényeg mindig egyél pár falatot. Akármit!

Jó egészséget!

25hkm

2017. ápr. 21. 13:21
 13/27 anonim ***** válasza:

Pirítós kenyeret tudtam csak enni nagyon sokáig. Később már vajat is tettem rá.

Kóla segített a hányingeren sokat.

2017. ápr. 21. 13:22
 14/27 anonim ***** válasza:
Leves, leves , leves !!! (karfiol, gomba, zöldborsó)
2017. ápr. 21. 14:15
 15/27 anonim ***** válasza:

Mindig mást kívántam. De úgy általában előnyben részesítettem a gyümölcsöket, gyümölcsjoghurtot, tésztát, kekszet. Ha ittam, akkor nem tudtam vizet inni magában,az is általában valamilyen gyümölcslé volt. Volt, hogy nem is bírtam egész nap enni és gyakorlatilag gyümölcslével fedeztem az energiaszükségletem.

De mindenki másra esküszik. Nekem a sokak által preferált kóla,vagy citromos víz nem esett jól ilyenkor. Az viszont bevált, hogy amit ittam azt jégkockával, minél hidegebben

2017. ápr. 21. 14:55
 16/27 anonim ***** válasza:
Nekem a kekszek, piritos, ketszersult jott be, azt meg elnyammogtam nagy nehezen meg a levesek, lehetoleg kremleves, nem darabos. Majd jott a sajt & olivabogyo. Aztan egy ido utan mar tudtam enni, hanyingertol fuggetlenul is. Ja, es rengeteget szamitott, hogy amint felebredtem rogton ennem kellett. Kinyitottam a szemem es futottam a konyhaba! Igy is egesz nap rosszul voltam, de ha nem ettem azonnal, akkor azert volt 1-2 reggel, amin nagyon kevesen mult a konkret hanyas...
2017. ápr. 21. 15:00
 17/27 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. Én is pont így vagyok! Tegnap reggel kinyitottam a szemem, és még gondoltam lustálkodok az ágyba egy fél órát. Hát 10 perc múlva öklendezve rohantam a konyhába, gyorsan feltéptem egy banánt amíg sült a piritóban a kenyér! :D Na ma okosabb voltam! Ahogy felébredtem -konyha-kaja, nem vártam meg az öklendezést :)

Mondjuk én semmi főtt ételt nem kívánok! Se levest, se húsokat, semmit! A szendvicsek, piritós, gyümölcs. És a sima víz sem esik jól! A jéghideg fanta citrom! Az literszámra! Tudom hogy nem jó a szénsav, de olyan jól esik!

2017. ápr. 21. 15:12
 18/27 anonim ***** válasza:

Sült krumplit agyonsózva.

Nekem nem volt hányingerem csak minden után pocsék utóízt ereztem kivéve az agyonsózott sültkrumoplinak. Ja és vedeltem a citromos vizet.

2017. ápr. 21. 16:29
 19/27 anonim ***** válasza:
Ne röhögjetek ki :) nutelás kenyeret ettem tejfölös uborkasalátával. Annyira jól esett... 10 hetes terhes voltam.
2017. ápr. 21. 17:32
 20/27 anonim ***** válasza:
Próbálj tejet és natúr (esetleg görög) joghurtot enni, nekem ezek enyhítettek a hányingeren. Illetve segített még a normál (cukros) kóla (de óvatosan, mert koffein van benne), illetve ha nagyon-nagyon gáz volt a helyzet, akkor 2 korty (szó szerint kettő!) vörösbor. Az italokat hidegen nekem könnyebb volt meginni. A szénsavas hideg ásv. víz is segített, pedig tél volt és majd' megfagytam...
2017. ápr. 21. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!