Kismamák, anyukák-Nektek teljesen rendben voltak a fogaitok terhesség alatt? Ha mégis probléma van, tényleg annyira fenyeget a koraszülés? Gyulladt foga volt valakinek ebben az időben? Mit tudtatok csinálni, mi lett?
Most vagyok másodszor terhes, 37 hetes.
Az első babám 39+5 hétre született.
Most is és akkor is a fogínyem be volt / van gyulladva, kb folyik a vér belőle amikor mosom. Nem lehet vele mit tenni, direkt erre való fogkrémet használok.
Illetve kb 3-4 hete egy pici darab letört az egyik fogamból és begyulladt az egész,de simán betömték és elmúlt.
Anno én is olvastam ilyet, h koraszülés lehet emiatt, de a védőnő és a nőgyógyász is azt mondta, h emiatt nem.
És nem is lett. :)
Nem volt rendben a fogam, 12 hetesen elkezdett nőni a bölcsesség fogam, de nem volt helye, kihúztni nem akartam, ezért 2x műtötték, de megmaradt a fogam:) többször is voltam fogorvosnál terhesség alatt, mert romlottak a fogaim, tömtek nem egyet.
Én megmondom őszintén, lehet lepontozni, de lenézem/kinézem, azt akinek nincs rendben a fogsora.
Igénytelennek tartom, hisz ingyen van a tömés, rendbe lehetne hozatni ha időben elmegy. Annyi anyukát látok hogy elől nincs foga, vagy ki van rohadva. Nem is tudom a párjának hogy van gusztusa megcsókolni, undorítónak tartom,
Bár ez az illető anyagi helyzetét, igényességét, iskolázottságát is tükrözi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!