Terhes Anyukák! Ti szeretitek, ha a barátotok/férjetek puszilgatja a nagy pocakotokat?
Figyelt kérdés
:)2017. ápr. 20. 11:19
11/22 anonim válasza:
Csak azért nem szerettem, ha puszilgatta a hasam, mert nagyon csikizett. :)
13/22 anonim válasza:
Nem egy érzelgős típusú ember,de megkértem hogy a baba kedvéért...kicsit rá kellett vezetni miért jó :) aztán beszélt is hozzá amit imádtam,illetve este mindig együtt néztük ahogy ficánkol benn.
Minden percét ki kell használni azt mondom.így utólag kicsit többet foglalkoztam volna vele odabent is :)
14/22 anonim válasza:
Igen. Azt is, ha puszilgatja, ha simogatja, ha beszél hozzá. Szerintem kell is az ilyesmi, így az apuka is közelebb kerülhet a születendő babához.
15/22 anonim válasza:
Nem, és nem is szokta, mint ahogyan én sem beszélek a hasamhoz, vagy nem simogatom. Ha a párom hozzáér a hasamhoz, a derekamhoz, azt úgy teszi, mint egy férfi és azért, mert én nő vagyok, nem pedig azért mert anya. Nem tulajdonítok a kidomborodó hasamnak nagy jelentőséget. Nem beszélek hozzá, mint ahogy más testrészemhez sem. Az, hogy a hasam kiemelkedik, mert BENT van a gyerek, attól még a hasam nem a gyerek egyik testrésze, nem a gyerek része. Szóval nem, nem puszilgatjuk, nem simogatjuk és nem beszélünk hozzá. A hasam nem a gyerekem, ne beszéljen hozzá senki, ne érjen hozzá senki, főleg ne idegen.
17/22 anonim válasza:
Nem mondanám kimondottan, hogy szeretem, de aranyos a párom olyankor.
Idegeneknek viszont nem hagyom, ha tapizni akarják. Nagyon idegesítő.
18/22 anonim válasza:
Én szeretem ha a férjem puszilja, simogatja vagy beszél, mesél a pocaklakónknak. Az az érdekes amikor elkezd neki mesélni akkor nagyon aktív lesz a pici. Pedig csak 22hetesek vagyunk. Nekem nagyon jó érzés, és a férjemnek hiszen a kötődés ketejük között sokkal hamarabb kialakul amit örömmel érzek és látok. Pedig a férjem nem érzelgős tipus.
19/22 anonim válasza:
Hát 15-ös, ez erős. A hasad tényleg nem a gyereked, de benne van. A 17. héttől hallja a méhfalon keresztül a hangokat. Az én férjem minden este mesét olvasott a hasam mellett, hogy a baba minél jobban hallja és megismerje a hangját.
20/22 anonim válasza:
15-ös szerintem mikor az anyai ösztönöket ès egyèb hasonlò tulajdonságokat osztogatták te elfelejtettèl sorba álni!!!
Szegèny gyereked!!Ezt soha ne mesèld el neki, hogy mekkora egy rideg,èrzèketlen anyja van!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!