Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes Anyukák! Ti szeretitek,...

Terhes Anyukák! Ti szeretitek, ha a barátotok/férjetek puszilgatja a nagy pocakotokat?

Figyelt kérdés
:)
2017. ápr. 20. 11:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Csak azért nem szerettem, ha puszilgatta a hasam, mert nagyon csikizett. :)
2017. ápr. 20. 13:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szerettem és jólesett.
2017. ápr. 20. 13:43
 13/22 anonim ***** válasza:
71%

Nem egy érzelgős típusú ember,de megkértem hogy a baba kedvéért...kicsit rá kellett vezetni miért jó :) aztán beszélt is hozzá amit imádtam,illetve este mindig együtt néztük ahogy ficánkol benn.

Minden percét ki kell használni azt mondom.így utólag kicsit többet foglalkoztam volna vele odabent is :)

2017. ápr. 20. 14:06
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Azt is, ha puszilgatja, ha simogatja, ha beszél hozzá. Szerintem kell is az ilyesmi, így az apuka is közelebb kerülhet a születendő babához.
2017. ápr. 20. 17:36
 15/22 anonim ***** válasza:
29%
Nem, és nem is szokta, mint ahogyan én sem beszélek a hasamhoz, vagy nem simogatom. Ha a párom hozzáér a hasamhoz, a derekamhoz, azt úgy teszi, mint egy férfi és azért, mert én nő vagyok, nem pedig azért mert anya. Nem tulajdonítok a kidomborodó hasamnak nagy jelentőséget. Nem beszélek hozzá, mint ahogy más testrészemhez sem. Az, hogy a hasam kiemelkedik, mert BENT van a gyerek, attól még a hasam nem a gyerek egyik testrésze, nem a gyerek része. Szóval nem, nem puszilgatjuk, nem simogatjuk és nem beszélünk hozzá. A hasam nem a gyerekem, ne beszéljen hozzá senki, ne érjen hozzá senki, főleg ne idegen.
2017. ápr. 20. 17:54
 16/22 anonim ***** válasza:
9%
:DDD
2017. ápr. 20. 18:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám kimondottan, hogy szeretem, de aranyos a párom olyankor.

Idegeneknek viszont nem hagyom, ha tapizni akarják. Nagyon idegesítő.

2017. ápr. 20. 18:22
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Én szeretem ha a férjem puszilja, simogatja vagy beszél, mesél a pocaklakónknak. Az az érdekes amikor elkezd neki mesélni akkor nagyon aktív lesz a pici. Pedig csak 22hetesek vagyunk. Nekem nagyon jó érzés, és a férjemnek hiszen a kötődés ketejük között sokkal hamarabb kialakul amit örömmel érzek és látok. Pedig a férjem nem érzelgős tipus.
2017. ápr. 20. 18:30
 19/22 anonim ***** válasza:
87%
Hát 15-ös, ez erős. A hasad tényleg nem a gyereked, de benne van. A 17. héttől hallja a méhfalon keresztül a hangokat. Az én férjem minden este mesét olvasott a hasam mellett, hogy a baba minél jobban hallja és megismerje a hangját.
2017. ápr. 21. 16:19
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

15-ös szerintem mikor az anyai ösztönöket ès egyèb hasonlò tulajdonságokat osztogatták te elfelejtettèl sorba álni!!!

Szegèny gyereked!!Ezt soha ne mesèld el neki, hogy mekkora egy rideg,èrzèketlen anyja van!!!!

2017. ápr. 21. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!