Nagypocakos kismamák! Nektek átadják a helyet a tömegközlekedési eszközökön?
Szia!
Nekem elég érdekesek a tapasztalataim a hely átadással, meg úgy általánosságban az emberek viselkedésével kapcsolatban...
Tömegközlekedési eszközön eddig csak olyanok adták át a helyet, akikre ránézésre nem is gondoltam volna - széttetovált punkhajú srác, fiatal lányzó, akire ránéz az ember, és azt gondolja, hogy ez a csaj haza se megy soha a buliból...stb. Az öltönyös "úriemberek" meg kiskosztümös "hölgyek", és ezeken kívül akikről lerí, hogy egész nap az irodában ülnek és valószínűleg a seggük is azért olyan nagy hogy két ülést foglalnak el egyszerre, persze természetesen mindig csak a kilátást csodálják a járművekből - nem számít, hogy minden nap azt nézegeti - de még akkor is az ablakon bámul kifelé, ha a metróban ül az alagútban...
Az idősebbek meg kifejezetten rám vannak szállva mióta látszik rendesen a pocakom...sőt így 36 hetesen már igencsak nagy.
Direkt úgy mennek el mellettem, hogy könyökkel, vagy a szatyrukkal rávágjanak a hasamra, tegnap 10 perc leforgása alatt (amíg járműre vártam) egy 60 év közötti férfi kitúrt egy padról a szatyraival (szegény szatyrok biztos fáradtak voltak hogy le kellett ülniük), a másik padon meg egy hasonló korú nő szó szerint beleült az ölembe, és még neki állt feljebb, hogy én nem állok fel és adom át neki a helyet. Persze ez az a tipus, aki bottal jár, baromi lassan, de ha jön a busz úgy tud sprintelni utána felemelt bottal, hogy egy profi futó se érné utol, csak hogy ő legyen az első aki felszáll rá.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem, végülis a lényeg, hogy pont az állítólag bunkó, nem törődöm fiatalok voltak idáig a legnormálisabbak, és a középkorú értelmiség, meg az idősebb korosztály a legpofátlanabb.
Azon már nem is lepödöm meg, h a buszon nem adják át a helyet, az lenne a furcsa ha átadnák...
viszont amin baromira felhúztam magam:
1es női klinikán voltam,genetikán, sokat kellett várni nagyon. kismama ül nagy pocakkal, mellette a férje(csak úgy ült v biztos hulla fáradt).És nem én egydül áltam ott kismama akinek látható hasa volt 20 hetesen, és az apuka át nem adta volna a helyet.ha az én férjem csinál ilyet, tuti bokán rúgom, de ő nem ilyen!
És sok ülő kismama volt aki mellett a férj ült.Pedig a hely sztem betegeknek van fenntartva. Oké, üljön le ha nincs ott olyan kismama aki már 2 órája várakozik!!
Az ilyneket utálom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!