Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagypocakos kismamák! Nektek...

Nagypocakos kismamák! Nektek átadják a helyet a tömegközlekedési eszközökön?

Figyelt kérdés
Nekem a legtöbb esetben igen, de inkább idősebb nénik, a fital generáció és sok pasi csak elfordítja a fejét, mintha nem látná a hasamat, pedig hatalmas pocakom van. A múltkor rá kellett szólnom a buszon egy fiatal lányra hogy adja már át a helyet, mert alig bírtam állni, és akkor átadta,de magától nem tette volna. Nektek milyen tapasztalatotok van? 37 hetes km
2010. máj. 13. 11:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Nekem elég érdekesek a tapasztalataim a hely átadással, meg úgy általánosságban az emberek viselkedésével kapcsolatban...

Tömegközlekedési eszközön eddig csak olyanok adták át a helyet, akikre ránézésre nem is gondoltam volna - széttetovált punkhajú srác, fiatal lányzó, akire ránéz az ember, és azt gondolja, hogy ez a csaj haza se megy soha a buliból...stb. Az öltönyös "úriemberek" meg kiskosztümös "hölgyek", és ezeken kívül akikről lerí, hogy egész nap az irodában ülnek és valószínűleg a seggük is azért olyan nagy hogy két ülést foglalnak el egyszerre, persze természetesen mindig csak a kilátást csodálják a járművekből - nem számít, hogy minden nap azt nézegeti - de még akkor is az ablakon bámul kifelé, ha a metróban ül az alagútban...

Az idősebbek meg kifejezetten rám vannak szállva mióta látszik rendesen a pocakom...sőt így 36 hetesen már igencsak nagy.

Direkt úgy mennek el mellettem, hogy könyökkel, vagy a szatyrukkal rávágjanak a hasamra, tegnap 10 perc leforgása alatt (amíg járműre vártam) egy 60 év közötti férfi kitúrt egy padról a szatyraival (szegény szatyrok biztos fáradtak voltak hogy le kellett ülniük), a másik padon meg egy hasonló korú nő szó szerint beleült az ölembe, és még neki állt feljebb, hogy én nem állok fel és adom át neki a helyet. Persze ez az a tipus, aki bottal jár, baromi lassan, de ha jön a busz úgy tud sprintelni utána felemelt bottal, hogy egy profi futó se érné utol, csak hogy ő legyen az első aki felszáll rá.

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem, végülis a lényeg, hogy pont az állítólag bunkó, nem törődöm fiatalok voltak idáig a legnormálisabbak, és a középkorú értelmiség, meg az idősebb korosztály a legpofátlanabb.

2010. máj. 14. 08:08
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Azon már nem is lepödöm meg, h a buszon nem adják át a helyet, az lenne a furcsa ha átadnák...

viszont amin baromira felhúztam magam:

1es női klinikán voltam,genetikán, sokat kellett várni nagyon. kismama ül nagy pocakkal, mellette a férje(csak úgy ült v biztos hulla fáradt).És nem én egydül áltam ott kismama akinek látható hasa volt 20 hetesen, és az apuka át nem adta volna a helyet.ha az én férjem csinál ilyet, tuti bokán rúgom, de ő nem ilyen!

És sok ülő kismama volt aki mellett a férj ült.Pedig a hely sztem betegeknek van fenntartva. Oké, üljön le ha nincs ott olyan kismama aki már 2 órája várakozik!!

Az ilyneket utálom!!

2010. máj. 14. 10:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem sem adják át a helyet csak hébe hóba akkor is az idősebb korosztály és főként nők..még akkor sem volna át amikor a cukorterhelésről próbáltam hazavánszorogni:)pedig a vak is látta hogy kész vagyok..
2010. máj. 14. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!