Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24-26 hetes Kismamik! Nektek...

24-26 hetes Kismamik! Nektek is volt olyan, hogy napokig nem mozgott a babátok?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka?
2010. máj. 13. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszolok,de én úgy tudom,hogy ebben a tehességi korban már kellene ,hogy mindennap érezd!Vagy rosszul tudom???31 hetes kismami
2010. máj. 13. 10:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor biztos valami baj van. :(
2010. máj. 13. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nem biztos hogy baj van én 28 hetes vagyok és van úgy hogy nem érzem a mozgását,közben pedig nincs semmi baj.(van szívhangfigyelőm azzal meghallgatom) Front érzékeny!!!! Ha nagyon meleg van akkor csendes ha rosszabb idő van mint pl. ma le sem áll. Nem kell egyből rosszra gondolni,neki is lehet nyugisabb napja. Nyugi,biztos minden ok vele,de hogy megnyugodj hívd fel a dokid,vagy a védőnőt,és ők megnézik a szívhangját.
2010. máj. 13. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, egyeltalán nem biztos hogy baj van, ne is gondolj ilyenekre. Nem egyformák a babák, valamelyik aktívabb, vmelyik nem. Mondjuk ha napok óta nem érzed a mozgást mindenképp menj el dokihoz ultrahangra, addig úgysem nyugszol meg.
2010. máj. 13. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem baj ha egy két nap nem mozok a picid,lehet hogy a méh lepényed elhelyezkedése miatt sem érzed annyíra intenzíven,és rugdoshat befele is, amit szintén nem érzel.A szívhang figyelő az nagyon jó dolog próbálj egyet beszerezni és akkor tudod te is halgatni,hogy minden rendbe van odabent.Küldök neked egy linket hátha nem olvastad még,sok hasznos dolgot olvashatsz benne.Nagyon boldog babavárást kívánok!

Íme a link: [link]

2010. máj. 13. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Én bemennék a dokihoz a helyedben!! Ha eddig érezted, akkor is, ide front, oda front, napi 1 aprócska mozdulatnak kellene lennie!!

Lehet, hogy csak másképp fekszik, persze, vagy a méhlepény úgy vándorolt, hogy épp nem érzed, vagy csak nehezen, de napi 1-nek akkor is lennie kell!!

2010. máj. 13. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is nézesd meg magad!
2010. máj. 13. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy baj lehet. az enyém is ijeszgetett alig mozdult meg 1-2 napig aztán helyre állt minden. de azt olvastam egyre többet alszanak.ezért érezzük kevésnek a mozgást,probáld simogatással ébresztgetni,várj pár napot aztán nézesd meg.addig is felhivhatod a dokit is ö mit gondol erröl
2010. máj. 15. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!