Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet már több, mint...

Mitől lehet már több, mint egy hete hasmenésem? 32 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Voltam háromszor is háziorvosnál, nőgyógyászomat is felkerestem. Székletmintát elküldték tenyésztésre, de nincs még eredmény.Széntablettát szedek és Protexin Balance-t. Folyamatosan diétázom.

2017. ápr. 7. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Magnéziumot szedsz? Ha igen, milyet és mennyit?
2017. ápr. 7. 19:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos sokat, mert 22 hetes korom óta elég durván keményedik a pocim. Magnesii cizriciből 3*2 tablettát. Basat is szedtem, a nőgyógyász szerint lehet, hogy attól. Négy napja azt nem szedem.
2017. ápr. 7. 20:06
 3/9 A kérdező kommentje:
* vasat
2017. ápr. 7. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is sok mg-t szedtem. Egy idő után mindegyiktől ment a hasam, csak a magnerotot bírtam.
2017. ápr. 7. 20:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Már nagyon el vagyok keseredve, mert nagyon heveny, és fogytam is 3 kg-ot.
2017. ápr. 7. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt/ennyit szedek magnéziumból de nekem amikor nagyon laza lesz a székletem, én 1-2-3 napig (amíg nem keményedek) csak 3*1-et szedek. Ez a napi 6 nem kevés magnézium. A szervezetben csak gyűlik meg gyűlik, előbb utóbb feleslegesként kezeli, szerencsére túladagolni emiatt nem lehet, viszont fel se szívódik minden ekkor, ezért lesz a hasmenés.
2017. ápr. 7. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Biztos a magnèzium. Nekem is volt a magnerottòl. A magne b6 3x2 nem okozott panaszt. Nekem is vègig kellett szednem a terhessèg alatt.
2017. ápr. 7. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
miért diétázol ha terhes vagy?
2017. ápr. 10. 17:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Azért, mert az orvos azt mondta, hogy diétázzak, amíg nem enyhül a hasmenés. Azt hiszem arra gondolt, hogy pár nap alatt úgyis elmúlik. Hát... Nem így lett.
2017. ápr. 10. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!