7h4n v. ok.6. ik héten pici vérzéssel voltam dokinál, mind. Rendb. talált. * felirt utrot c-vit. és magneb6-ot. Magnet abba kellett hagynom, m. hasmenésem v. féljek, h elmegy? Norm. H 2 napja mint mikor megjön enyhe görcseim vannak, fáj a derekam.
* idén februárban 8 hetesen elvetéltem, nem tudni miért.
másfél hét alatt 3x voltam orvosnál, mert picit vérzett, de mindig mindent rendben találtak.mivel potolhato a magneb6?annyiara féltem a pici pocaklakomat. nem szeretném elvesziteni.egész nap pihenek mindent szeretnék megtenni érte.
Szia én ugyanígy voltam, bár én nem vetéltem egyszer sem!
Sokat vérezgettem "pecsételő vérzés" aztán hirtelen sok jött, akkor bevitt a mentő és visszatartáson voltam, ekkor 6 hetes voltam, utrogestan, rutascorbint, elevit, mgnb6-ot szedtem, de aztán váltottam a mgnb6-ról béres b6-ra sokkal jobb és kevesebb is kell belőle! Én is csak feküdtem, a kaját is ágyba kaptam, csak pisilni és zuhizni mentem ki, fel is jött az első 3 hónapban 10 kg, de kit érdekel!!
Mi túl éltük most 35. hetes vagyok,
Kitartás és mindent tarts be, nekem azt mondták úgy vegyem hogy akkor marad meg a baba, ha végig fekszem a 12 hetet mindenképp, de utána is ágynyugalom!
szorítok nektek
köszönöm szépen!
egy kicsit megnyugodtam.
én is csak pisire és fürdésre kelek ki az ágyból.
sok boldogságot a hamarosan érkező babucidhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!